Victoria dansar!

Las Karamba(ESP)

Foto: Alan Nart
Mer om artisten

Denna Barcelonabaserade grupp är ett mångkulturellt potpurri av Venezuela, Kuba, Katalonien, Frankrike och Argentina. Ett band vars stil förenar kubansk són, cha-cha-cha, salsa och timba med rap och urban musik – för att skapa ett nytt, kraftfullt och färgstarkt musikaliskt uttryck. Deras mål är att sprida sitt budskap, att stärka kommande generationer och sprida glädje och dans till sin publik!

Las Karamba grundades 2018 mitt på Barcelonas gator. Mitt i kaoset, trafiken, staden och stressen – ur behovet av att vinna styrka, kämpa mot rädslor och sprida glädje och entusiasm till folket.  

Musiken skapas ur bandmedlemmarnas olika historier, deras berättelser om migration och deras respektive musikaliska och sociala arv. Deras gemensamma strävan efter att uppnå sina drömmar, sin fulla potensial och om mänsklig känslighet, relationer och upplevelser.

Las Karamba vill ge en röst till alla de kvinnor som genom musikhistorien förblev tysta, dröjde sig kvar i skuggorna och var tvungna att kämpa på egen hand. Kvinnorna som aldrig hördes men som har har så mycket att berätta. Karamba!

På scen:
Ahyvin Bruno – sång och güiro
Nati Arizu – keyboard
Liviet Ojeda – bas
Maria Gil – flöjt
Ahylin Bruno – congas
Rita Baulida – slagverk

Obs! Detta är en stående konsert. Varken mat eller dryck får medtagas.

Läs mer Dölj

lördag 14 september

Insläpp20:00 På scen21:00

Förköpspris

250 kr i salong (stående)
300 kr på balkong (sittande med rätt att gå ner i salongen)

Barn under 15 år (gäller i vuxens sällskap)

125 kr i salong (stående)
150 kr på balkong (sittande med rätt att gå ner i salongen)

Pris i dörren

300 kr i mån av plats

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Victoria dansar!

Till denna konsert köper du onumrerad ståplats i salongen eller numrerad sittplats på balkongen. Det finns endast möjlighet att sitta om du köper biljett på balkongen.

Observera att det inte är tillåtet att ta med sig varken mat eller dryck till oss när det är Victoria dansar!

Läs mer: Vad är Victoria dansar!?

Mer om artisten