Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

La La Lars

Foto: Per Kristiansen
Mer om artisten

Bakom La La Lars står trummisen och kompositören Lars Skoglund, kanske mest känd som trummis i indiebandet Laakso och som musiker och kapellmästare på Lykke Lis samtliga skivor och turnéer. I La La Lars komponerar han varm och melodisk instrumentaljazz och med sig har han några av Sveriges främsta musiker på jazzscenen. De välljudande melodierna framförs tillsammans med saxofonisten Jonas Kullhammar och trumpetaren Goran Kajfeš, pianisten Calle Bagge och basisten Johan Berthling.

  • Konserten är slutsåld! Letar du efter biljetter eller vill sälja? Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett till försäljning och du som vill köpa kan enkelt se om det finns någon som säljer.
    Klicka här för att komma till Ticketswap

Albumet La La Lars III nominerades till Grammis för Årets Jazz 2022 och i december 2023 släpptes uppföljaren: La La Lars IV.

Lars Skoglund har sedan tidigt 2000-tal spelat med en mängd framgångsrika svenska artister. Utöver sitt förflutna i indiebandet Laakso och tillsammans med Lykke Li, har han också spelat med band som Shout Out Louds, Goran Kajfeš Subtropic Arkestra, Markus Krunegård, Oddjob, Moneybrother och Merit Hemmingson, för att bara nämna några.

På scen:
Jonas Kullhammar – saxofon
Goran Kajfeš – trumpet
Carl Bagge – piano
Johan Berthling – bas
Lars Skoglund – trummor, kompositör och producent

Läs mer Dölj

Mer om artisten