Nu har vi släppt hela vårens program!

Skrolla ner för att hitta alla programpunkter.

La La Lars

Foto: Per Kristiansen
Mer om artisten

Bakom La La Lars står trummisen och kompositören Lars Skoglund, kanske mest känd som trummis i indiebandet Laakso och som musiker och kapellmästare på Lykke Lis samtliga skivor och turnéer. I La La Lars komponerar han varm och melodisk instrumentaljazz och med sig har han några av Sveriges främsta musiker på jazzscenen. De välljudande melodierna framförs tillsammans med saxofonisten Jonas Kullhammar och trumpetaren Goran Kajfeš, pianisten Calle Bagge och basisten Johan Berthling.

Albumet La La Lars III nominerades till Grammis för Årets Jazz 2022 och i november 2023 släpps uppföljaren: La La Lars IV.

Lars Skoglund har sedan tidigt 2000-tal spelat med en mängd framgångsrika svenska artister. Utöver sitt förflutna i indiebandet Laakso och tillsammans med Lykke Li, har han också spelat med band som Shout Out Louds, Goran Kajfeš Subtropic Arkestra, Markus Krunegård, Oddjob, Moneybrother och Merit Hemmingson, för att bara nämna några.

På scen:
Jonas Kullhammar – saxofon
Goran Kajfes – trumpet
Carl Bagge – piano
Johan Berthling – bas
Lars Skoglund – trummor, kompositör och producent

Läs mer Dölj
Köp biljett

onsdag 31 januari

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

300 kr vid bord
260 kr på balkong

Student / Pensionär

260 kr vid bord
220 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten