Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Judith Owen (Uk)

Mer om artisten

Pianisten och singer/songwritern kommer tillbaka till Victoria med sina gripande sånger om kärlek, förlust, familj och den optimism och frustration som det innebär att vara människa. Judith är känd för sin kärlek för musikalisk variation och förmågan att smälta samman olika musikstilar till hennes egen. Det är klassiskt, det är pop, det är jazz, det är rytmiskt och det är blues – och så är det rockigt också!

JUDITH OWEN (UK) Född i London och numera bosatt i New Orleans, har sångerskan och pianisten Judith Owen sedan 1996 slagit musikvärlden med häpnad och etablerat sig som en av vår tids mest spännande artister, med sin jazziga, souliga röst som tränger sig in i allas hjärtan som presenteras på ett utsökt och intensivt sätt i hennes arrangemang. Skiva efter skiva har getts ut och fått beröm från tidningar såsom The Independant i England, The Wall Street Journal i USA och Rolling Stone i Tyskland. Hon har även hörts i BBC 2 Network och radio stationer världen om, samt turnerat med framgångsrika musiker såsom Bryan Ferry och Richard Thompson.Denna Walesiska singer-songwriter släpper nu sitt tolvte album RedisCOVERed, där hon återupplivar andra artisters material, gammalt som nytt och från genrer som är långt ifrån hennes egna men hon lyckas ändå göra det till sitt med hennes fyndiga och påhittiga musikaliska uttryck.På scen:Judith Owen – sångPedro Sigundo – trummorGabriella Swallow – violon cello
Läs mer Dölj

Mer om artisten