Obs! Samtliga arrangemang under jan-feb är inställda el. framflyttade

Vi är i färd med att genomföra dessa programändringar och det tar lite tid innan alla datum finns på plats. Mer info finns under Coronainfo - Inställt & förändrat. Vi kontaktar alla biljettköpare som är berörda och uppdaterar hemsidan så snart vi har mer information. Tack för ert tålamod!

Jazzmeia Horn(US)

Foto: Drew Bordeaux
Mer om artisten

Jazzmeia Horn är en exceptionellt begåvad vokalist med genuin inlevelse och stor pondus. Hon har kallats för jazzens framtid och är en av jazzscenens just nu mest spännande och lovande artister. Med briljant teknik, både integritet och ödmjukhet har detta amerikanska stjärnskott gjort sig en plats bland de verkligt stora.

Konserten är tyvärr inställd

Köpta biljetter återlöses. Vid frågor som rör biljetter och återköp kontakta Kulturcentralen via info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20. Besök sidan biljettinfo för fullständiga biljettvillkor.

---

År 2015 vann Jazzmeia Thelonious Monk Competition – och sedan dess har hon varit minst sagt efterfrågad. Hon har hyllats stort av kritiker och hennes debutalbum ”A Social Call” från 2017 nominerades till en Grammy för bästa vokala album.

"Jazzmeia Horn harbors both astounding technique and an acute artistic vision…Horn has a thrilling presence with a musical sensibility that strikes a deft balance between mid-century jazz and contemporary neo-soul." (DownBeat)

Hon visar tydligt att hon har en kärlek till melodiska linjer som påminner om storheter som Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Abbey Lincoln och Nina Simone, och även om hennes originalkompositioner följer traditionen, så hämtar hon också influenser från mer moderna stilar som R&B och hiphop. Hennes musik är inte bara fylld med musikalitet och styrka utan också med modiga budskap om vår samtids viktigaste problem: rasism, miljöförstöring och korrupta politiker.

På scen:
Jazzmeia Horn – sång
Victor Gould – piano
Barry Stephenson – bas
Henry Conerway III – trummor

Läs mer Dölj

lördag 14 maj

Insläpp19:00 På scen19:30

Obs! Evenemanget är inställt el. flyttat

Ordinarie pris

440 kr vid bord
400 kr på balkong

Student / Pensionär

400 kr vid bord
360 kr på balkong

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten