Nu har vi släppt hela vårens program!

Skrolla ner för att hitta alla programpunkter.

-

Ida Nielsen & The Funkbots(DK)

Foto: Boris Breuer
Mer om artisten

Funkigt, funkigt och... mer funkigt – starka melodier och mycket bas! Eller som Ida Nielsen, tidigare kompbasist till Prince, själv säger: ”You can’t fake the funk”. Ida imponerar ständigt med sin teknik, energi och spelglädje. Superbasisten är aktuell med sitt sjätte album "More Sauce, Please!". Räkna med att det nya materialet är lika fullspäckad med funk som vanligt!

Ida kallas både för "Bassida" och "Ida Funkhouser" och trakterade basen i Princes kompband The New Power Generation mellan 2010 fram till Princes bortgång 2016. Hon följde även med honom in i studion och ut på turné som en fast medlem i funkrockbandet 3rdeyegirl. Den långa tiden med Prince har tagit Idas musik och spelstil till ren stjärnnivå och det märks att hon spelat med en av musikhistoriens största. Att pop-funk-guden Prince valde Ida Nielsen som basist under sina sex sista år i livet säger en hel del.

Efter åren med Prince har Ida satsat på sin solokarriär. Ida och hennes band "the Funkbots" levererar en energirik funkshow fullspäckad med bra vibbar, tight groove och subtila referenser till sin tidigare arbetsgivare och lärare Prince.

Ida röstades fram som en av de 10 bästa basisterna i världen (tillsammans med andra namn som Stanley Clarke  och Victor Wooten) i den årliga Music Radar-omröstningen 2019.

Läs mer Dölj

onsdag 28 februari ( Fler datum: )

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

400 kr vid bord
360 kr på balkong

Student / Pensionär

360 kr vid bord
320 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten