Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

I Think You're Awesome(DK)

Foto: Kasper Vindelov
Mer om artisten

Förfriskande och öppensinnad blandning av jazz, indie, nordisk och amerikansk folk, afro och popmusik. Den danska gruppen I Think You're Awesome bjuder på härlig atmosfär och en energisk och välkomnande liveshow med en stor dos virtuositet och ett unikt sound. Under sina nästan 15 år som band ses I Think You're Awesome som ett av de ledande och mest kreativa jazzbanden på den danska jazzscenen.

Konserter med I Think You're Awesome är hjärtvärmande, humoristiska och glädjefyllda upplevelser där gruppen artikulerar och tacklar livets utmaningar tillsammans. Det är musik som innehåller en eftertänksam ton, men också ett optimistiskt budskap från sex personer som genom bandet lever ut sin vänskap. Och visst märks det att dessa killar tillbringat större delen av sitt vuxna liv tillsammans, både musikaliskt och i deras sätt att vara på scen.  

Bandledaren Jens Mikkel Madsen har vunnit flera priser för bandets musik och bandet har nominerats till Danish Music Awards Jazz och är frekvent spelade på dansk radio. Gruppens odogmatiska och nyfikna inställning till musik har lett dem till samarbeten som spänner brett från artister som Ole ”Fessor” Lindgren, Aarhus Jazz Orchestra till stråkkvartetten Taïga, singer-songwritern Thomas Madsen, Jakob Buchanan, Christian Vuust och Chappe.

På scen:
Jens Mikkel Madsen - bas
Alex Jønsson – girarr
Morten Kærup – gitarr och banjo
Lars Fiil – klaviatur
Frej Lesner – slagverk och elektronik
Andreas Skamby – trummor

Läs mer Dölj

Mer om artisten