Nu har vi släppt hela vårens program!

Skrolla ner för att hitta alla programpunkter.

I Think You're Awesome(DK)

Foto: Kasper Vindelov
Mer om artisten

Förfriskande och öppensinnad blandning av jazz, indie, nordisk och amerikansk folk, afro och popmusik. Den danska gruppen I Think You're Awesome bjuder på härlig atmosfär och en energisk och välkomnande liveshow med en stor dos virtuositet och ett unikt sound. Under sina nästan 15 år som band ses I Think You're Awesome som ett av de ledande och mest kreativa jazzbanden på den danska jazzscenen.

Konserter med I Think You're Awesome är hjärtvärmande, humoristiska och glädjefyllda upplevelser där gruppen artikulerar och tacklar livets utmaningar tillsammans. Det är musik som innehåller en eftertänksam ton, men också ett optimistiskt budskap från sex personer som genom bandet lever ut sin vänskap. Och visst märks det att dessa killar tillbringat större delen av sitt vuxna liv tillsammans, både musikaliskt och i deras sätt att vara på scen.  

Bandledaren Jens Mikkel Madsen har vunnit flera priser för bandets musik och bandet har nominerats till Danish Music Awards Jazz och är frekvent spelade på dansk radio. Gruppens odogmatiska och nyfikna inställning till musik har lett dem till samarbeten som spänner brett från artister som Ole ”Fessor” Lindgren, Aarhus Jazz Orchestra till stråkkvartetten Taïga, singer-songwritern Thomas Madsen, Jakob Buchanan, Christian Vuust och Chappe.

På scen:
Jens Mikkel Madsen - bas
Alex Jønsson – girarr
Morten Kærup – gitarr och banjo
Lars Fiil – klaviatur
Frej Lesner – slagverk och elektronik
Andreas Skamby – trummor

Läs mer Dölj
Köp biljett

onsdag 7 februari

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

280 kr vid bord
240 kr på balkong

Student / Pensionär

240 kr vid bord
200 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten