Biljetter till höstprogrammet 2021 finns ute nu!

Information med anledning av covid-19: På grund av den rådande situationen har vi tvingats att ställa in ett flertal av våra programpunkter. Läs mer under fliken "Coronainfo" för information om återköp eller läsa mer om hur du kan stödja oss genom Coronakrisen. Vi ber er ha överseende med att det kan ta lite längre tid att få kontakt med biljettkassan hos Kulturcentralen, då de har reducerade öppettider och hög belastning just nu. Tack för visad förståelse.

I Think You're Awesome(DK)

Foto: Kasper Vindelov
Mer om artisten

Förfriskande och öppensinnad blandning av jazz, indie, nordisk och amerikansk folk, afro och popmusik. Danska gruppen I Think You're Awesome bjuder på härlig atmosfär och en energisk och välkomnande liveshow med en stor dos virtuositet och ett unikt sound.

I Think You're Awesome har nominerats till Danish Music Awards Jazz och är frekvent spelade på dansk radio. Med över 800.000 streams på Spotify och otaliga konserter för utsålda hus över hela fosterlandet har gruppen nu gjort sig ett stabilt namn på den danska jazzscenen – och är redo för Malmö.
 
Under 2020, som uppföljning på deras 10-årsjubileum 2019, gav de ut inte mindre än tre nya album innehållande en mängd olika musikaliska samarbeten så som det med den klassiska stråkkvartetten Taïga till det med singer-songwritern Thomas Madsen samt storbandet Aarhus Jazz Orchestra.

På scen:
Jens Mikkel Madsen - bas
Alex Jønsson – girarr
Morten Kærup – gitarr och banjo
Lars Fiil – klaviatur
Frej Lesner – slagverk och elektronik
Andreas Skamby – trummor

Läs mer Dölj
Köp biljett

lördag 30 oktober

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

240 kr vid bord el. på balkong


På grund av den rådande situationen har vi släppt ett reducerat antalet platser i lokalen, både i salongen och på balkongen. Fler biljetter kan komma att släppas längre fram beroende på vilka restriktioner som gäller vid tidpunkten för evenemanget. Biljetter bokas per sällskap (ett köp = ett sällskap) och bordsplacering sker på plats. Vid specifika önskemål om placering, ange detta som en kommentar vid bokning så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det. Oavsett vilken plats du bokar så placeras du aldrig med någon ur ett annat sällskap.


Mer information med anledning av Coronaviruset

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten