Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

Hush Forever

Foto: Sebastian Frick
Mer om artisten

Innerligt och intimt med en fängslande autensitet. Målande ljudlandskap, vackert melodispråk och organiskt sväng – Hush Forever AKA Sebastian Lilja inspireras av vår inre värld och närvaro i livet. Musiken har blivit kallad allt från alternative folk till drömpop och experimentell singer-songwritermusik.

Sebastian vill hävda att musiken är en av många portaler till vår enhetliga samhörighet i människosläktet och vill just bjuda in till en sådan stund, där alla i lokalen är den viktiga pusselbiten. I nuläget är Hush Forever igång med att spela in ett nytt album och kommer till Victoriateatern med ett eminent band.

Med en EP och två fullängdsalbum samt ett stort antal samarbeten har Hush Forever flera miljoner streams bara på Spotify. Låten “Intentions of Gold” som är tillägnad Sebastians bortgångna mamma har gått rakt in i lyssnarnas hjärtan och prisats på många håll. Den har bl a använts i SVTs Musikhjälpens dokumentär från Uganda om utsatta kvinnor. Låten “Soak Up” hittade in på Sveriges Radio P4 och båda låtarna återfinns på albumet “Unlearn (the in & out journey of a human doing reclaiming the being).

Hush Forever är ambassadör för Sverige i det hyllade samarbetet World Unplugged som startade på Ibiza under tiden Sebastian bodde där med sin familj, tillsammans med holländska artisten Alain Clark och Engelska singer-songwritern Justin Manville har de arrangerat intima konserter runtom i världen under de senaste åren. Under åren 2021-2022 gjorde Hush Forever en förbandsturné till Tingsek, där Sebastian också agerar gitarrist i bandet.

På scen:
Sebastian Lilja – sång och gitarr
Måns Mernsten – keys och sång
Rasmus Svensson – trummor och sång
Ale William Sjöström – bas
Oskar Cresso – keys, gitarr och sång
Peter Zimny – blås och sång
Björn Edqvist – trumpet

Läs mer Dölj

Mer om artisten