Biljetter till höstsäsongen 2023 släpptes den 4 maj!

Du hittar hela programmet på förstasidan eller om du klickar på program i menyn.

Hush Forever

Foto: Sebastian Frick
Mer om artisten

Innerligt och intimt med en fängslande autensitet. Målande ljudlandskap, vackert melodispråk och organiskt sväng – Hush Forever AKA Sebastian Lilja inspireras av vår inre värld och närvaro i livet. Musiken har blivit kallad allt från alternative folk till drömpop och experimentell singer-songwritermusik.

Sebastian vill hävda att musiken är en av många portaler till vår enhetliga samhörighet i människosläktet och vill just bjuda in till en sådan stund, där alla i lokalen är den viktiga pusselbiten. I nuläget är Hush Forever igång med att spela in ett nytt album och kommer till Victoriateatern med ett eminent band.

Med en EP och två fullängdsalbum samt ett stort antal samarbeten har Hush Forever flera miljoner streams bara på Spotify. Låten “Intentions of Gold” som är tillägnad Sebastians bortgångna mamma har gått rakt in i lyssnarnas hjärtan och prisats på många håll. Den har bl a använts i SVTs Musikhjälpens dokumentär från Uganda om utsatta kvinnor. Låten “Soak Up” hittade in på Sveriges Radio P4 och båda låtarna återfinns på albumet “Unlearn (the in & out journey of a human doing reclaiming the being).

Hush Forever är ambassadör för Sverige i det hyllade samarbetet World Unplugged som startade på Ibiza under tiden Sebastian bodde där med sin familj, tillsammans med holländska artisten Alain Clark och Engelska singer-songwritern Justin Manville har de arrangerat intima konserter runtom i världen under de senaste åren.
Under åren 2021-2022 gjorde Hush Forever en förbandsturné till Tingsek, där Sebastian också agerar gitarrist i bandet.

På scen:
Sebastian Lilja – sång och gitarr
Måns Mernsten – keys och sång
Rasmus Svensson – trummor och sång
Ale William Sjöström – bas
Oskar Cresso – keys, gitarr och sång
Peter Zimny – blås och sång

Läs mer Dölj
Köp biljett

fredag 3 november

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

280 kr vid bord
240 kr på balkong

Student / Pensionär

240 kr vid bord
200 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten