Biljetter till höstprogrammet släpps 2 maj kl. 12.

Skrolla längst ner och klicka på "Prenumerera på Victoriateaterns nyhetsbrev". Fyll i dina uppgifter så får du information så snart biljetterna finns till försäljning!

Victoria dansar!

Helt Off

Foto: Jens Nordström
Mer om artisten

När decemberslasket är som blötast och vintermörkret ligger som tyngst bjuder vi in till säsongens sista konsert för att värma upp alla vintersjälar: hela Victoria dansar med skånska roots reggae-influerade bandet Helt Off! Gruppen slog igenom sommaren 2004 med låten ”Babylonsjukan” i filmen med samma namn och har sedan dess fortsatt att lyckas med konststycket att både skapa baktaktstung fest och vara angeläget samhällskommenterande – på en och samma gång!

Konserten är slutsåld! Letar du efter biljetter eller vill sälja? Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett till försäljning och du som vill köpa kan enkelt se om det finns någon som säljer. Var uppmärksam på att det kan förekomma bedrägerier i samband med andrahandsförsäljning av biljetter, genom att använda Ticketswap minskar risken att utsättas för bedrägeri då de kontrollerar identitet på både köpare och säljare. Vi ber dig särskilt uppmärksamma att Kulturcentralen eller Victoriateatern inte ansvarar för biljetter som är köpta från andra personer eller organisationer än Kulturcentralen.

---

Efter genombrottet 2004 släppte de samma år sitt debutalbum ”Helt Off” som vann både publikens och kritikernas hjärtan. 2006 kom albumet I huset och 2010 släppte de sin tredje skiva Marknadens soldat. Den följdes 2013 upp av coverskivan Sakta i backarna.

Senaste skivan ”Riktig Riktig” var den femte i ordningen och släpptes 2015 på Svenska Inspelningar/ Universal Music. Albumet gästades bland annat av Promoe (Looptroop Rockers) och den gamla vapendragaren Timbuktu.

Nu jobbar bandet äntligen på ny musik som kommer börja rullas ut så smått under året.

På scen:
Måns Asplund – trummor
Jens Resch-Thomason – sång
Michael Mino Ramos – bas
Mika Forsling – gitarr
Måns Mernsten – klaviatur
Erwin Marklund – slagverk
Göran Abelli – trombon
Dennis Rosendal – klaviatur

Obs! Detta är en stående konsert, ej picknick.

Läs mer Dölj

Mer om artisten