Obs! Samtliga arrangemang under jan-feb är inställda el. framflyttade

Vi är i färd med att genomföra dessa programändringar och det tar lite tid innan alla datum finns på plats. Mer info finns under Coronainfo - Inställt & förändrat. Vi kontaktar alla biljettköpare som är berörda och uppdaterar hemsidan så snart vi har mer information. Tack för ert tålamod!

Hellskotta - Firar 10 år!

Foto: Sussa Stubbergaard
Mer om artisten

Vissa kallar det fusion, jazzfunk eller beatjazz – vi kallar det för Hellskotta. Hellskotta bildades 2012 och har blivit ett sammansvetsat liveband som vågar ta ut svängarna. Musiken rör sig i jazzens landskap med fokus på groove och rytmer - en smältdegel av olika stilar och uttryck. 2022 firar gruppen tio år som band och släpper i samband med det sin fjärde skiva.

Hellskottas musik är energisk, utåtriktad och pulserande men har samtidigt plats för lugna öppna partier, inslag av elektroniska texturer och det rytmiskt utmanande.

"Kvaliteten är garanterad när Hellskotta presenterar sig för tredje gången på denna cd. Jag blir glad och upprymd av denna sköna mix av rytm och riff. Prova själv och drick av denna nypressade jazzjuice!” Jonas Linge - Lira.se

Betyg 4/5: ”På ”Badibado” ger de prov på intrikata blåsarrangemang och suggestiva klanger och rytmer. Med inlån från andra genrer och roliga samplingar får de till en imponerande bredd.” – Björn G Stenberg, unt.se.

På scen:
Sofi Hellborg - saxofoner
Göran Abelli - tromboner
Erik Skott - gitarr
David Carlsson - bas
Andreas Baw - trummor

Läs mer Dölj
Köp biljett

tisdag 5 april

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

240 kr vid bord
200 kr på balkong

Student / Pensionär

200 kr vid bord
160 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten