Helena Josefsson & Magnus Börjeson

Foto: Hélène Mönnich (Magnus), Martin Josefsson (Helena)
Mer om artisten

Det är ingen överdrift att säga att Helena Josefsson och Magnus Börjeson möttes i rampljuset. Under många år har de stått på scen såväl i Sverige som i Buenos Aires, Kapstaden, London och många andra världsstäder under otaliga turnéer med Per Gessle och Roxette. Denna kväll bjuder de på en unik musikupplevelse där de två egensinniga artisterna varvar eget material med favoriter av andra låtskrivare som gjort avtryck på dem. Med sig har de ett avskalat program som sätter ljuset på två skånska musikbegåvningars alldeles speciella talanger, där sångerna och rösterna bärs fram av ett sparsmakat och mestadels akustiskt komp.

När året är som mörkast behöver man ljusa nyheter som mest. Så vad sägs om ett musikaliskt vårtecken redan nu? Den 29 april blir det nämligen ett unikt tillfälle att uppleva duon Helena Josefsson och Magnus Börjeson på Victoriateaterns scen i Malmö.

Med ett förflutet både som soloartist, frontfigur i bandet Sandy Mouche och sångerska på otaliga andra projekt (Helena) samt Beagle, Metro Jets och konstprojektet Six Drummers (Magnus), har de dessutom utforskat sina egna högst personliga vägar i popkulturens snåriga skog.

Så vad kan vi förvänta oss?
 - Ohh…det blir vackert, busigt, lekfullt och existentiellt i en intim blandning, säger Helena.
 - En afton med koks i lasten, säger Magnus

Läs mer Dölj
Köp biljett

lördag 29 april

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

340 kr vid bord
300 kr på balkong

Student / Pensionär

300 kr vid bord
260 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Mer om artisten