Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Frida Selander: När Du Går På Känsla ÄR Du Alltid I Tid

Mer om artisten

När sångerskan och musikern Frida Selander gör föreställning av sitt senaste album tar hon äntligen ut sin filosofiska och berättande sida. ”När du går på känsla är du alltid i tid” är en musikalisk upptäcktsfärd bland regnbågar, spindlar, trasiga krukor, strömavbrott och tårar.

FRIDA SELANDER: NÄR DU GÅR PÅ KÄNSLA ÄR DU ALLTID I TID Hon är som ingen annan, med en röst lika förförisk som uppriktig. Ensam med sin gitarr och med rösten och texterna i fokus berättar hon historier om förgänglighet, om att öppna sitt hjärta, om det ömtåligaste i människor och om att hitta rätt nyckel till rätt dörr. Hur vi ibland måste gå till fantasin för att hitta svaren vi söker i det som kallas verkligheten. På ett säreget sätt lyckas föreställningen både prata med sin samtid och erbjuda förtröstan, genom Frida Selanders oändliga närvaro. Som en självklar stjärna på den svenska musikhimlen lyser hon. Under mer än 15 år har hon gett ut musik. Frida Selander är singer-songwritern som inte lämnar någon oberörd. Med sina poetiska texter och fina melodier kliver hon rakt in i våra hjärtan. Förutom sina egna låtar gör hon också queera översättningar av jazzstandards. Hon har jämförts med storheter som Nina Simone, Patti Smith och Jeff Buckley, men är med sitt obestridliga och starka uttryck allra mest sig själv.MedverkandeAv och med – Frida SelanderBjörn Säfsten – Koreografi- och regiögaRegiöga – Anna AzcárateShow design:Ljus-och ljudautomatisering – Erik RosalesScenografi – Eva MarklundLjudproducent – Oskar SandlundStylist – Monika KichauFoto: Elin Berge"Den röda tråden är ändå kärlek och hur den får oss att lysa […] Rösten är stark, med en underliggande sprödhet…” 5 av 5, Västerbottens Folkblad”Detta album på svenska förtjänar att etablera henne som en av landets främsta artister.” 4 av 5, Dagens Industri”Som en alldeles egen värld av intimt berättande, eget uttryck och speciell röst” 4 av 5, Norran“Det norrländska lugnet, djupet i rösten och de opretentiösa texterna ger en avväpnande effekt och skapar en autenticitet bortom allt” 5 av 6, Gaffa
Läs mer Dölj

Mer om artisten