Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Frida Braxell – Upptäck Victoria!

Mer om artisten

Låtskrivaren och vissångerskan Frida Braxell utmärker sig med sina personliga, berättande texter, direkt tagna ur livet. Hon skriver alla låtar själv och alla texter är på svenska. I vår är hon aktuell med ny musik och sitt nya album ”Livet & ångesten” som släpps den 22 mars. På albumet berättar Frida om just livet och ångesten, men framför allt om att se ljuset på andra sidan.

Upptäck Victoria!FRIDA BRAXELL: LIVET & ÅNGESTEN I samband med releasen kommer hon till Victoriateatern för att bjuda på en hejdundrande konsert med låtar från den rykande färska skivan. Den nya musiken är mer självbiografisk än någonsin och för första gången får de berättande texterna möta poppen – och det är utan tvekan det bästa hon har gjort hittills. Frida har liknats vid artister som Lars Winnerbäck och Lisa Ekdahl och under många år turnerade hon ensam med gitarr men på senare år har det blivit fler spelningar med band. På scen Frida Braxell – sångNicklas Thelin – gitarrJonas Lindberg – basMarcus Sturewall – keysMats Persson – trummorFoto: Linnéa Slitari
Läs mer Dölj

Mer om artisten