Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Från Sinatra Till Duvemåla – Andreas Eldeen

Mer om artisten

En stämningsfull kväll som spänner från ”My Way” till ”Guldet blev till sand” – och mycket där emellan – med Malmöartisten som trivs lika bra på Malmö Operas scen som framför ett storband eller ensam vid ett piano. ”Från Sinatra till Duvemåla” är en konsert med Andreas Eldeen och hans eminenta medmusiker där sånger av Billy Joel, Ted Gärdestad, Queen, Cole Porter och många fler finns med. Här bjuds på något för de flesta smaker – och visst blir det läge för allsång!

Andreas EldeenFRÅN SINATRA TILL DUVEMÅLA Sångaren Andreas Eldeen och pianisten Anders Juhlin har samarbetat under mer än ett decennium och har under den tiden byggt upp en stor gemensam repertoar. Ur den föddes idén att göra en konsert där genrer och tidsåldrar blandas och samsas, men med en genomgående musikalisk röd tråd och ett tilltal där publiken känner sig delaktig. Resultatet blev ”Från Sinatra till Duvemåla”.Andreas EldeenMed tio produktioner på Malmö Opera och hundratals konserter i ryggen har Andreas Eldeen hittat sin plats, sitt sound och sin publik. Han har gjort roller i b la The Rocky Horror Show, Sunset Boulevard, Guys and dolls, Buddy Holly och Bluesbrothers vid teatrar som Royal Albert Hall, Smålands Musik och Teater, Werm­land Opera och Slagthuset i Malmö och haft ett flertal roller på Malmö Opera, bl a Moritz i Spring Awakening, Spider och titel­rollen i Jekyll & Hyde, Enjolras i Les Misérables, Thomas i Jesus Christ Superstar, Frid i Sommarnattens leende och Liberius i Doktor Zjivago. Andreas har också ett produktionsbolag och är projektledare för den nya musikteaterutbildningen på Östra Grevie folkhögskola.På scen:Andreas Eldeen - SångAnders Juhlin - PianoMathias Tofte - BasJon Svensson-Hillerborg - gitarrBo Håkansson – trummorFotograf: Elisabet Åberg
Läs mer Dölj

Mer om artisten