-

Fatboy

Foto: Heikki Kiviaho
Mer om artisten

Sveriges rockabilly-kungar nr. 1! Fatboy är ständigt nyfikna på ny musik samtidigt som de med en imponerande självklarhet alltid är trogna sina rötter. Här möts drömmar om 50-talets USA och dess country- och rockabillymusik med samtida pop- och indierock – kryddat med smakfulla inslag av grekisk bouzouki-musik och klezmer på toppen. Under våren 2024 är de aktuella med en ny Vinyl-EP på Enviken Records.

För Fatboy var tanken aldrig att vara retro eller vintage, och inte heller att låsa sig till en viss stil eller ett visst sound. Gruppen bildades 1995 ur medlemmarnas stora passion för musik, som blev deras liv. Sången och spelandet blev ett sätt att överleva, och leva. Gruppen hämtar sina influenser i allt från från Faron Young, Stray Cats, Johnny Cash, Elvis och Roy Orbison till The Smiths, Tom Waits och The Cramps.

På scen:
Thomas Pareigis – sång och gitarr
Hannu Kiviaho – gitarr
Jan Lissnils – steel-guitar och keyboards
Johan Svensson – trummor och kör
Pontus Håkansson – bas och kör


 

Läs mer Dölj

fredag 6 december ( Fler datum: )

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

360 kr vid bord
320 kr på balkong

Student / Pensionär

320 kr vid bord
280 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Facebookevent

Lägg till i kalender

2024-12-06 23:00:00 Fredag 6 december
2024-12-07 23:00:00 Lördag 7 december

Mer om artisten