Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Ed Motta (Bra) + Dj: Rome (Ninja Nights Events) – Victoria Dansar!

Mer om artisten

Hemma i Brasilien har han länge varit en mycket välkänd röst; nu får vi nöjet att ta denna barytonstämma från Rio de Janeiro till Malmö. Soul, solindränkt pop, funk, postbop, djup jazz och en nypa västkustrock i en minst sagt svängig mix! Med stor humor och sitt funkiga band tar Ed med oss på en spännande resa genom sin gränslösa musikaliska värld

Victoria dansar!ED MOTTA (BRA)+ DJ: ROME (NINJA NIGHTS EVENTS) Hemma i Rio de Janeiro har Ed Motta länge varit en mycket välkänd röst med sin soul, solindränkta pop, funk, postbop, djupa jazz och en nypa västkustrock i en minst sagt svängig mix! Sedan slutet av 80-talet har han varit den artist man refererat till när det talats om jazzy soul från Brasilien – Ed Motta är en levande musiklegend som med stor humor och sitt funkiga band tar med oss på en spännande resa genom sin gränslösa musikaliska värld.Den internationellt hyllade sångaren, kompositören och underhållaren har alltid haft en öm punkt för soul, jazz, funk och rock och i och med skivan Perpetual Gateways (2016) fick hela världen upp öron och ögon för denne musikaliske gigant. I musiken är Ed Motta i sitt rätta element och nog märks det att han inte bara har en gudabenådad barytonröst, utan också är en vinylsamlare som har full kontroll på sitt musikaliska uttryck – och på musikhistorien!I september 2018 släpptes hans nya album: "Criterion Of The Senses”.På scen:Ed Motta – Fender Rhodes och sångMatti Klein – piano, klaviaturYoràn Vroom – trummorLaurent Salzard – elbasArto Mäkelä – gitarrFoto: Stefano MartinoDJ:ROME (NINJA NIGHTS EVENTS)Andreas alt. Rome har under det senaste årtiondet varit involverad i så gott som allt av värde på regionens urbanscen, som DJ såväl som en av vår stads mest omtyckta arrangörer. Ninja Nights, The Boom Bap, Afro Pick och Woohah är några av hans kreationer och koncept. Rome har dessutom öppnat för akter som J. Cole, Bilal, Migos, Seun Kuti, Miguel, Carlou D, Talib Kweli, Big Sean, Ghostface med flera.Denna kväll packar Rome med sig det bästa han har inom MPB, soul, jazz, fusion och funk för att sätta den perfekta stämningen innan Ed Motta intar vår scen.
Läs mer Dölj

Mer om artisten