Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Dobranotch (Rus)

Mer om artisten

Hej, vad det svänger! Judisk klezmer, gypsy-, balkanmusik och ryska sånger i en vild och härlig blandning med detta Moskvabaserade sjumannaband. Bandmedlemmarnas bakgrund och kunskap om musikaliska traditioner, erfarenhet av att resa och möten med traditionella musiker från olika länder har gett dem sitt speciella sound.

DOBRANOTCH (RUS) Sedan 1998, då bandet bildades, har "Dobranotch" turnerat över stora delar av världen och spelat på de största klezmer- och världsmusikfestivalerna. Genom åren har de spelat in inte mindre än åtta album, det första gavs ut 1999 och det senaste 2017.Bandets musik hörs i mängder av tv-serier, filmer och dokumentärer och de övertygar oavsett scen, från konserthus till klubbar och utomhusfestivaler. Det är inte ovanligt att bandet kommer ner från scenen för att spela mitt i publiken, som deras föregångare gjort vid bröllop genom tiderna.
Läs mer Dölj

Mer om artisten