Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Daniel Lemma & Hot This Year Band – Victoria Dansar!

Mer om artisten

Tillsammans med sitt kompband bjuder Daniel Lemma på en gungande, svängig kväll när vi än en gång röjer bort picknickborden, öppnar upp dansgolvet och tar på oss danskostymen på "Victoria dansar!”. Vi bjuds på själfull, tidlös roots reggae med klara rötter i sjuttiotalets gyllene era. Det är upplyftande musik för hjärta, hjärna och inte minst för dansande fötter.

Victoria dansar!DANIEL LEMMA & HOT THIS YEAR BAND: PUNCH OF LOVE Tillsammans med sitt eminenta kompband bjuder Daniel Lemma på en gungande, svängig kväll när vi än en gång röjer bort picknickborden, öppnar upp dansgolvet och tar på oss danskostymen på "Victoria dansar!”. Vi bjuds på själfull, tidlös roots reggae med klara rötter i sjuttiotalets gyllene era. Det är upplyftande musik för hjärta, hjärna och inte minst för dansande fötter. Men nya albumet ”Punch of Love” (Dextra Music 2019) ger sig Daniel Lemma ut på turné tillsammans med reggaekollektivet Hot This Year Band (som kompat och producerat svenska och internationella artister, bl.a Chronnix, Kapten Röd, Syster Sol, Yellowman, Etzia, m fl). ”Punch of Love” är Daniel Lemmas åttonde studioalbum och är precis som föregångaren - den hyllade ”Common Ground” från 2016 - en samling nyskrivna låtar till klassiskt reggaebeat. Samarbetet mellan Daniel Lemma och Hot This Year Band fortsätter alltså. Som en försmak på det nya albumet har vi hört singeln ”One Small Step” (som roterat på Sveriges Radio i flera månader) och nu också de två spåren ”Last Dance” och ”No Winners” med release i oktober, 2018.Daniel Lemma slog igenom för en bredare publik år 2000 med soundtracket till Josef Fares film ”Jalla Jalla” och hiten ”If I Used To Love You”. Både albumet och singeln grammisnominerades och sålde guld. Sedan dess har Daniel hunnit med att släppa totalt åtta album inklusive det senaste. På scenPartillo - trummor Lance-a-Lot – basAndré Roots – keyboardsAnt-1 – gitarrJoakim Rolandsson – saxofonNiclas Carlsson – trombonDaniel Lemma – sångObservera! Detta är en stående konsert och det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck.Foto: Kristin Lidell
Läs mer Dölj

Mer om artisten