Nu har vi släppt hela vårens program!

Skrolla ner för att hitta alla programpunkter.

-

Daniel Lemma

Foto: Carlo Baudon
Mer om artisten

I lagom tid till Alla Hjärtans Dag-helgen kommer Daniel Lemma tillbaka till Victoriateatern. Med rötterna i mjuk amerikansk folk, med inslag av blues, soul och gospel bjuder han oss, tillsammans med ett par medmusikanter, på en varm konsert i februarimörkret.

Daniel Lemma rör sig mellan flera olika genrer i sitt musikaliska skapande, men det är amerikansk folk som är den musikstil som alltid legat närmast hans hjärta och det är den tradition som går som en röd tråd genom hans musik.

Daniel slog igenom för en bredare publik år 2001 med soundtracket till Josef Fares film ”Jalla Jalla” och hiten ”If I Used To Love You”, både albumet och singeln Grammisnominerades och sålde guld. Sedan dess har han producerat ett tiotal plattor, gjort musik till både film och scen, och turnerat flitigt i olika länder och på olika scener.

Hans senaste skiva heter "Addis" är inspelad i Addis Abeba och släpptes hösten 2023.

På scen:
Daniel Lemma – sång och gitarr
Mats Eriksson – gitarr
Stefan Wingefors – bas
Per Eklund – trummor

Läs mer Dölj

torsdag 15 februari ( Fler datum: - )

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

420 kr vid bord
380 kr på balkong

Student / Pensionär

380 kr vid bord
340 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten