Biljetter till höstprogrammet släpps 2 maj kl. 12.

Skrolla längst ner och klicka på "Prenumerera på Victoriateaterns nyhetsbrev". Fyll i dina uppgifter så får du information så snart biljetterna finns till försäljning!

-

Daniel Lemma

Foto: Carlo Baudone
Mer om artisten

I lagom tid till Alla Hjärtans Dag-helgen kommer Daniel Lemma tillbaka till Victoriateatern. Med rötterna i mjuk amerikansk folk, med inslag av blues, soul och gospel bjuder han oss, tillsammans med några medmusikanter, på en varm konsert i februarimörkret.

  • Letar du efter biljetter eller vill sälja? Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett till försäljning och du som vill köpa kan enkelt se om det finns någon som säljer. Klicka här för att komma till Ticketswap: 15 februari | 16 februari | 17 februari

Daniel Lemma rör sig mellan flera olika genrer i sitt musikaliska skapande, men det är amerikansk folk som är den musikstil som alltid legat närmast hans hjärta och det är den tradition som går som en röd tråd genom hans musik.

Daniel slog igenom för en bredare publik år 2001 med soundtracket till Josef Fares film ”Jalla Jalla” och hiten ”If I Used To Love You”, både albumet och singeln Grammisnominerades och sålde guld. Sedan dess har han producerat ett tiotal plattor, gjort musik till både film och scen, och turnerat flitigt i olika länder och på olika scener.

Hans senaste skiva heter "Addis" är inspelad i Addis Abeba och släpptes hösten 2023.

På scen:
Daniel Lemma – sång och gitarr
Mats Eriksson – gitarr
Stefan Wingefors – bas
Per Eklund – trummor

Läs mer Dölj

Mer om artisten