Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Crying Day Care Choir "Upptäck Victoria!"

Mer om artisten

Med rötterna i den amerikanska folktraditionen bjuder Makarna Jack & Sara Elz tillsammans med Jacks bror Bill Nystedt på den där bitterljuva lättsamheten som få lyckas fånga men som går rakt in i kropp och själ. En udda fågel i den svenska musikfaunan, en fågel som får dig att stanna upp och fundera men som även får dig att le och sjunga med.

Upptäck Victoria!CRYING DAY CARE CHOIR Bandet har nyligen skrivit på för Warner och med de uppmärksammade singlarna "Sad Season" och "Archipelago" har de börjat bli omnämnda i samma meningar som storheter som Simon & Garfunkel och Fleet Foxes och har beskrivits i Svenska Dagbladet som en "Family affair i sann Americana anda".Under konserten kommer vi få höra både äldre material och en hel del smakprov från gruppens kommande album som släpps efter sommaren. Foto: Kamila Schneltser
Läs mer Dölj

Mer om artisten