Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Chip Taylor (Us) + Special Guest: Paal Flaata (No)

Mer om artisten

Den legendariske amerikanske låtskrivaren Chip Taylor (aka James Wesley Voigt) återvänder till sin favoritscen Victoria. 79 år gammal är han mer produktiv än nånsin. På senare år har kritikerrosade album kommit i en strid ström och den här gången kommer han att presentera sånger från nya "Whiskey Salesman". Och en hel del gamla hits så klart!

CHIP TAYLOR (US) Special guest: Paal Flaata (NO) Chip Taylor skrev en lång rad hits på sextiotalet, "Wild Thing" och "Angel Of The Morning" är väl de mest kända. På sjuttiotalet hade han en framgångsrik artistkarriär, innan han lade musiken på hyllan för att istället bli professionell och gambler. Och det levde han gott på innan han blev portad på alla större casino på grund av att han vann för mycket.I mitten av nittiotalet återvände Chip till musiken och har sedan dess varit otroligt produktiv. Malmö och Sverige har nästan blivit ett andra hem för honom och det har blivit åtskilliga minnesvärda konserter här, på egen hand eller med Carrie Rodriguez och Kendel Carson.Alla som sett Chip Taylor live vet att han inte bara är låtskrivare av format utan också en gudabenådad storyteller. Oavsett hur många gånger man sett honom, överraskar han varje gång med nya, häpnadsväckande historier från sitt händelserika liv.Chip Taylor har sällskap av den norske pianisten och producenten Göran Grini.Chip gästas av den fantastiske norske sångaren Paal Flaata (uttalas Pål Flåta). Paal är kanske mest känd som sångare i internationella succébandet Midnight Choir, men han har även gjort en rad soloplattor. Senast en trilogi som hyllar tre stora amerikanska låtskrivare - Mickey Newbury, Townes van Zandt och, just det, Chip Taylor.Foto: Trainwreck Records
Läs mer Dölj

Mer om artisten