Obs! Samtliga arrangemang under jan-feb är inställda el. framflyttade

Vi är i färd med att genomföra dessa programändringar och det tar lite tid innan alla datum finns på plats. Mer info finns under Coronainfo - Inställt & förändrat. Vi kontaktar alla biljettköpare som är berörda och uppdaterar hemsidan så snart vi har mer information. Tack för ert tålamod!

CéU(BRA)

Foto: Érico Toscano
Mer om artisten

Ikoniska stjärnvokalisten Maria do Céu Whitaker Pocas a.k.a. CéU har kallats för en modern Astrud Gilberto och har sedan hon släppte sitt självbetitlade album 2007 tagit världen med storm. I ett nyskapande och medryckande ”rêtro contemporâneo”-sound, som vi kan kalla för brasiliansk electrojazzbossa, möts hennes svala men distinkta sång och personliga texter på portugisiska med latinska rytmer från samba och bossa nova, jazzigt sväng, electro, dub, rock, afrobeat, triphop, pop och soul. CéU är varken främmande för det elektroniska soundet eller det mer experimentella tillvägagångssättet

Hon kommer från från Brasiliens största stad São Paolo – en pulserande musikstad som rymmer hela Sveriges befolkning gånger två och som har blivit känd som landets centrum för electronika och experimentell musik. CéU anses idag vara en av de mest innovativa och viktigaste brasilianska artisterna i sin generation.

För hennes senaste album ”APKÀ” från 2019 har hon fått mycket positiva reaktioner från både press och publik, bl a vann hon sin andra Latin Grammy i rad i kategorin "Bästa samtida popalbum på portugisiska". Albumet har listats som ett av de bästa albumen 2019 av O Globo, Estado de D. Paulo, Mojo Magazine. Det nådde förstaplats på amerikanska och kanadensiska iTunes och var det mest spelade albumet på amerikanska college- och universitetsradiostationer inom latin- och världsmusik under 2020.

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 5 maj

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

300 kr vid bord
260 kr på balkong

Student / Pensionär

260 kr vid bord
220 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten