Nu har vi släppt hela vårens program!

Skrolla ner för att hitta alla programpunkter.

Carl Bagge

Foto: Pär Wickholm
Mer om artisten

Jazzpianisten och bandledaren Carl Bagge har hunnit med ett par decennier i vitt skilda men framträdande sammanhang som samarbeten med Isabella Lundgren, Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet, Svante Thuresson, Robyn, Anne Sofie von Otter för att nämna några. Men det är i den akustiska jazzen han har sitt hem och det är dit vi får följa med denna kväll.

Förra året släppte han debutalbumet ”Visitor” i eget namn, som firades med en releasekonsert på Fasching i Stockholm. I samband med konserten tilldelades Carl Bagge Gavatin-stipendiet för jazz 2022.

Våren 2024 släpps uppföljaren med en singel som första smakprov i höst. Med i studion och på turné är bland andra musikerna Jonas Kullhammar (Tenorsaxofon), Martin Höper (Kontrabas) och Adam Ross (Trummor)

”Carl Bagge gör en efterlängtad debut som bandledare. Med all sin erfarenhet i ryggen och ett välspelande gäng medmusiker blir det precis så säkert och svängande man kunde förvänta sig. Det finns en smittande entusiasm och en stor skopa lekfullhet genom skivans åtta låtar. Carl Bagge visar sig vara en härlig låtmakare med känsla för melodier” (Lira)

På scen:
Carl Bagge - piano
Jonas Kullhammar – tenorsaxofon
Martin Höper – kontrabas
Adam Ross – trummor

Läs mer Dölj
Köp biljett

onsdag 20 mars

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

280 kr vid bord
240 kr på balkong

Student / Pensionär

240 kr vid bord
200 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten