Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

C4 Trío (Venezuela)

Mer om artisten

Passionerad gitarrmusik på högsta nivå i ett rasande tempo! Begåvade och fingerfärdiga virtuoserna Jorge Glem, Hector Molina och Edward Ramirez, tillsammans med basisten Rodner Padilla, bjuder oss på livfulla kompositioner med improvisationer som rör sig från jazz till pop via venezuelanska rytmer och traditionella melodier.

C4 TRÍO (VEN) C4 Trío spelar det venezuelanska nationalinstrumentet cuatro; en liten fyrsträngad gitarr som härstammar från den spanska gitarren. De hämtar inspiration från ”joropos” – en karakteristisk musikstil med rötter i den venezuelanska ursprungsbefolkningens musik med influenser från Afrika och Europa. Genom att placera cuatron i en ny kontext har de omvandlat instrumentet till ett mångsidigt och nutida instrument som kan förekomma i alla tänkbara musikaliska sammanhang. Gruppen bildades 2005 och deras första album uppnådde guldstatus, deras andra vann dem en Latin Grammy och 2014 mottog de inte mindre än sju Pepsi Music Awards för sitt De Repente-album som var ett samarbete med Rafael ”El Pollo” Brito. C4 Tríos uppträdanden är en uppfriskande blandning av fantastisk virtuositet och engagerande gott humor. Uno, dos, tres, cuatros!På scen:Jorge Glem– cuatroEdward Ramirez– cuatroHector Molina– cuatroRodner Padilla– basFoto: Jose Alejandro Gonzalez
Läs mer Dölj

Mer om artisten