Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Broen (No)

Mer om artisten

Akustisk techno, glittrande lo-fi danspop eller marschmusik från framtiden? Det är en utmaning att placera Broens musik i en genre. Bandet har skapat ett eget ljuduniversum och beskriver sin stil som en mustig mix av brittpop, hip hop, acid punk, Paul Simon, spoken word och västafrikanska rytmer.

BROEN (NO) Broen har skapat ett eget ljuduniversum och beskriver sin stil som en mustig mix av brittpop, hip hop, acid punk, Paul Simon, spoken word och västafrikanska rytmer. Vokalisten Marianna får våra hjärtan att smälta med sin röst som växlar mellan klar, vacker sång och spoken word med grym attityd och självsäker dans. Akustisk techno, glittrande lo-fi danspop eller marschmusik från framtiden? Det är en utmaning att placera Broens musik i en genre. Gruppen har mottagit lysande recensioner både för sitt debutalbum ”Yoga” och för sina spektakulära liveframträdande och fullsatta konserter. Iklädda skimrande paljettkläder och med en stark scennärvaro imponerar gruppen med sina musikaliska färdigheter och sin fria, lekfulla interaktion med varandra och publiken. Broen gav 2013 ut låten ”Just Like Coco” och ”She Will Never Shiver” på The Split Jump Drug EP tillsammans med svensk-norske Invader Ace. I slutet av 2014 släppte de singeln ”Iris”, som blev listad på NRK P13, och i februari kom debutalbumet ”Yoga” ut.På scen:Heida Karine Jóhannesdottir Mobeck – tubaHans Hulbækmo – trummorMarianna S.A. Røe – röstLars Ove Fossheim – gitarrAnja Lauvdal – synth"Sluttresultatet er et av de mest dynamiske og rytmisk søkende debutalbumene på aldri så lenge." – Audun Vinger, Dagens Næringsliv"En brønn av finurligheter, i norsk skala – ja, genialiteter. Et debutalbum som stadfester Broen som Norges mest interessante band."– Gaffa, 5/6"Gode som gull (…) Live er de enda snålere, mindre knirkete og sinnssvakt energiske." – Tor Martin Bøe, VG 5/6Konserten genomförs med stöd av Nordiska kulturfonden (puls).

Läs mer Dölj
Konserten genomförs med stöd av Puls, Nordisk Kulturfond:
Logotyper1582623494 Nkf Puls Logo Deskriptor Black

Mer om artisten