Biljetter till höstprogrammet släpps 2 maj kl. 12.

Skrolla längst ner och klicka på "Prenumerera på Victoriateaterns nyhetsbrev". Fyll i dina uppgifter så får du information så snart biljetterna finns till försäljning!

- Livekonsert & livestream (26/9)

Bonita & The Blues Shacks(ZA/DE)

Foto: Felix Engel
Mer om artisten

Bonita Niessen är en själfull blues- och soulsångerska från Sydafrika och bandet är från Tyskland och är ett av de mest respekterade inom genren. Kombinationen är oslagbar och visar på en djupgående kärlek och respekt för amerikansk blues och soul. Här bjuds på allt från Chicagoblues till rockabillyinfluenser, från soul till Texas-shuffle – allt på högsta musikaliska nivå och med maximal spelglädje!

Obs! Viktig info angående konserten på fredagen den 25 september.

På grund av rådande omständigheter och restriktioner till följd av Coronaviruset, kommer konserten den 25/9 att gå till lite annorlunda än vad du är van vid hos oss. För att så många som möjligt ska få höra gruppen har vi valt att göra två konserter efter varandra med 50 personer i publiken per konsert. Det betyder att vi blir tvingade att dela upp biljettköparna i två grupper. 50 som kommer på den första konserten och 50 som kommer på den andra.

Till den första (1) konserten öppnar vi dörrarna kl 18. Tiden när artisterna går på scen är ungefärlig och beror på hur lång tid det tar för alla besökare att komma in och slå sig ner på ett tryggt och smittsäkert sätt. Vårt mål är att konserten börjar någon gång mellan kl 18.30 och kl 19.00. Besökare till kvällens andra (2) konsert är välkomna från kl 20.30 och konserten börjar någon gång mellan kl 21 och 21.30. Var vänlig kom i tid för allas bekvämlighet.

Konserten 26/9 har insläpp som vanligt kl 19 och kommer även att livestreamas!

Livestream | Köp stödbiljett

På grund av rådande omständigheter genomförs denna konsert med ett publikantal på 50 personer. Därför har vi valt att även livestreama konserten så att så många som möjligt ska få möjlighet att ta del av musiken. Livestreamen börjar kl 20.00 den 26 september och är gratis. Artisterna får självklart full ersättning. Tack för att du tittar! Läs här hur du kan stödja oss. Prenumerera på vår YouTubekanal och klicka här för att komma direkt till streamen!

---

Bandets originella sånger och musik baseras på arvet av den afroamerikanska musiken, som hade sina glansdagar från mitten av femtiotalet till slutet av sextiotalet. Vintage music i sin renaste form med en djupgående kärlek och respekt för amerikansk blues och soul.

Med Arlt-brödernas musikaliska hantverk: Andreas genreöverskridande gitarrspel och Michaels orädda munspelsstil och sång, tillsammans med Bonita Niessens kraftfulla, själsliga röst med djup känsla, intensitet och glädje har de funnit den perfekta kombinationen för att utforska den förbindelse mellan blues och soul som fanns på femtiotalet och blåsa friskt liv i bluesklassiker. Från att strängt ha ägnat sig åt fyrtio- och femtiotals Jump Blues och R & B har BBs nu mognat till att vara ett av Europas ledande samtida blues och soulband.Under mer än två årtionden har B.B. & THE BLUES SHACKS spelat sin unika mix av blues and soul över hela Europa och Amerika. De har just återvänt från en kalifornisk turné där de också framträdde på den berömda Russian River Blues & Jazz Festival där de delat scener med artister som Buddy Guy, Taj Mahal, WAR a.o.

På scen
Bonita Niessen - sång
Andreas Arlt - gitarr, sång
Michael Arlt - sång, munspel
Henning Hauerken - el och kontrabas
Andre Werkmeister - trummor och slagverk
Fabian Fritz - piano och orgel

Läs mer Dölj

Mer om artisten