Standup med Henrik Nyblom & Magnus Betnér

Puss & Kram - Nyblom/Betnér

Foto: Per Kristiansen
Mer om artisten

Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in er till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap som knivskarp satir. Känd för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil har Magnus Betnérs spelat för fulla hus. Henrik Nyblom är humorgeniet som på kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt.

Obs! Extrainsatt late night-show samma kväll 19/11 med insläpp kl 21.30, på scen kl 22. Biljetter ute nu!

Det som för Henrik Nyblom skulle ha blivit några gästframträdanden på Magnus Betnérs Work in Progress-turné 2020 blev i slutändan närmre 100 gemensamma framträdanden över hela Sverige. Nu gör duon gemensam sak på riktigt och ger sig ut på en rikstäckande turné.

Henrik Nyblom är något nytt på den svenska humorscenen. Uttrycket allt kan hända har aldrig stämt bättre på någon än Henrik. Med energi, musik, tramsighet och en otrolig improvisationsförmåga har han stad för stad övertygat publik för publik. Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Givetvis ackompanjerat av loopmaskin. Nyblom har bl. a. synts i alla nya Släng dig i brunnen och gjort succé med sin egna föreställning OKLAR i hela Sverige!

Magnus Betnér är svensk standup. Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Betnér. 2016 efter ännu en slutsåld turné gick Magnus i välförtjänt pension från den svenska standupscenen. Pausen blev dock kortare än planerat då både publikens efterfrågan och Magnus egen längtan blev allt för stor. 2019 stod han åter på scen, bättre än någonsin.

Ingen jobbar oftare eller skriver mer nytt material. I nära 25 år har Magnus Betnér tillsammans med några få andra varit personen som drivit branschen framåt, utvecklat den och sett till att den aldrig stannat av. 2021 gjorde Magnus över 200 shower runt om i Sverige. Utöver detta släppte Magnus 2020-2021 fyra specials, fick över 100 000 följare på TikTok och deltog i Alla mot alla på Kanal 5. I maj kommer Magnus nya special inspelad i Vasa, Finland. Specialen blir hans 16:e.

Läs mer Dölj

lördag 19 november ( Fler datum: )

Insläpp19:00 På scen19:30

Extrashow: Late night

Insläpp: 21:30, på scen: 22

Ordinarie pris

400 kr vid bord
360 kr på balkong

Student / Pensionär

360 kr vid bord
320 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten