Julkonsert med

Bengan Janson & Malin Foxdal

Foto: Per Eriksson
Mer om artisten

Innerligt, varmt och humoristiskt blir det när musikerna Bengan Janson och Malin Foxdal möts för en intim, avskalad julkonsert där deras röster och berättande får ta plats. Med ett stort mått improvisation och närvaro blandar de traditionella julsånger med folkmusik, jazz och visa.

Att placera in den glade spelmannen Bengan Janson i ett fack låter sig inte göras. Med hänsynslös lust ger han sig in i jazzens, visans, folkmusikens och musik-komikens värld, allt är spelbart. Genom en nära publikkontakt och en osedvanlig musikalisk begåvning hanterar han både tangenter och publik på ett märkvärdigt lättsamt och begåvat sätt.
Facebook | Spotify

Malin Foxdal har under sina 20 år som artist rört sig mellan folkmusik, visa, jazz och musikteater. En gränslös sångerska, som med sin starka scennärvaro och personliga uttryck trollbundit publik i hela landet såväl som Europa, USA och Asien. Hon har genom åren spelat med bl a Peter Carlsson & Blå Grodorna, Kalle Moraeus, Lena Willemark, Sofia Karlsson och Clas Yngström.
Facebook | Spotify | Instagram

På scen:
Bengan Janson – sång och dragspel
Malin Foxdal – sång och oktavmandolin

Läs mer Dölj
Köp biljett

onsdag 4 december

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

280 kr vid bord
240 kr på balkong

Student / Pensionär

240 kr vid bord
200 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten