Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Baskery

Mer om artisten

Baskery vänder uppochner på musiken! Förvänta er bluesig banjopunk, newfolk och nordicana med dessa hårresande vassa syskonstämmor. Högoktantrion blandar med lätthet punkig rakhet och oräddhet med det subtila och finstämda i singer/songwriter-traditionen i en energisk liveshow, med vad som verkar vara outtömlig energi och spelglädje!

BASKERY Gruppen har värmt upp för världsartister som bland annat Robbie Williams, Gary Clark Jr och Brandi Carlile och oavsett var de befinner sig i världen får de svenska systrarna Bondesson höra av publiken att de varken sett eller hört något liknande. Gruppen har tillbringat flertalet år i USA för turnerande, låtskrivande och skivinspelningar och har jämförts med allt från Fleetwood Mac, First Aid Kit, Black Keys till Led Zeppelin. På scen:Greta Bondesson – 6-strängad banjo, sång och trummorStella Bondesson – kontrabas och sångSunniva Bondesson – akustisk och elektrisk gitarr och sång
Läs mer Dölj

Mer om artisten