Victoria dansar!

Barcelona Gipsy balKan Orchestra(ESP)

Foto: Dani Carbonell
Mer om artisten

Med sina genuina och dansanta tolkningar av traditionell musik från Balkan, Mellanöstern och Medelhavet lockar den Barcelonabaserade ensemblen Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO) publik över hela Europa. Deras unika sound bottnar i ett passionerat utforskande av klanger från romani, klezmer och Balkan. Medlemmarnas olika konstnärliga influenser och bakgrunder berikar deras musik som blandas med Barcelonas pulserande musikscen, från traditionellt katalanskt till jazz manouche och rockabilly.

Margherita Abita, den sicilianska sångerskan, har tillfört nya influenser och energi till BGKO sedan 2019. Med över 40 länder på sin turnélista och nästan 150 000 följare på YouTube har de etablerat sig som ett av de mest hyllade banden och bekräftar deras position som ledande inom traditionell musik – med respekt för förfäderna men närvarande i samtiden. Deras passionerade utforskande av musik från olika kulturer skapar en magisk upplevelse där varje instrument har sin givna plats.

Nu efter tolv år har BGKO verkligen etablerat sig som en tung referens på Balkanmusikscenen, med ett sound som överskrider alla gränser, konstnärliga och geopolitiska. Genom sina liveframträdanden bjuder de in världen på en känslomässig resa och lovar en unik och autentisk upplevelse vid varje konsert.

På scen:
Margherita Abita (IT) – sång
lvan Kovačević (SRB) – kontrabas
Julien Chanal (FR) – gitarr
Pere Nolasc Turu (ESP) – violin
Fernando Salinas (ESP) – dragspel
Xavi Pendón (ESP) – klarinett
Albert Enkaminanko (ESP) – slagverk

Obs! Detta är en stående konsert. Varken mat eller dryck får medtagas.

Läs mer Dölj

lördag 12 oktober

Insläpp20:00 På scen21:00

Förköpspris

300 kr i salong (stående)
350 kr på balkong (sittande med rätt att gå ner i salongen)

Barn under 15 år (gäller i vuxens sällskap)

150 kr i salong (stående)
175 kr på balkong (sittande med rätt att gå ner i salongen)

Pris i dörren

350 kr i mån av plats

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Victoria dansar!

Till denna konsert köper du onumrerad ståplats i salongen eller numrerad sittplats på balkongen. Det finns endast möjlighet att sitta om du köper biljett på balkongen.

Observera att det inte är tillåtet att ta med sig varken mat eller dryck till oss när det är Victoria dansar!

Läs mer: Vad är Victoria dansar!?

Mer om artisten