Biljetter till höstprogrammet 2021 finns ute nu!

Information med anledning av covid-19: På grund av den rådande situationen har vi tvingats att ställa in ett flertal av våra programpunkter. Läs mer under fliken "Coronainfo" för information om återköp eller läsa mer om hur du kan stödja oss genom Coronakrisen. Vi ber er ha överseende med att det kan ta lite längre tid att få kontakt med biljettkassan hos Kulturcentralen, då de har reducerade öppettider och hög belastning just nu. Tack för visad förståelse.

Livestream

Andi Almqvist

Foto: Svante Lodén
Mer om artisten

Malmömusikern Andi Almqvist kommer till Victoriateatern för säsongens sista livestreamade konsert. Med sitt mörka filmiska sound, sina texter om livet, döden, utanförskap och dysfunktionell kärlek har Andi Almqvist vuxit fram som en slags Sveriges Leonard Cohen med ett djupt vemod som alltid berör.

Livestream

När: Fredag 14 maj | 20:00 | Bli prenumerant på Victoriateaterns YouTubekanal

Streamen är gratis att ta del av, men stöd oss gärna via Swish till nr. 123 374 91 73 (märk din inbetalning med ”covid19"), köp en stödbiljett för valfri summa, donera via PayPal eller efterskänk din biljett som du köpt till någon av de föreställningar som ställts in. Stort tack!

Sångaren, poeten, låtskrivaren och tecknaren Anda Almqvist har släppt fem soloalbum, Can't Stop Laughing (2005), Red Room Stories (2007), Glimmer (2009), Warsaw Holiday (2013) och senast Tiltad (2018), som också är det första där han sjunger på svenska.
 
Andi har turnerat i Europa och USA och har uppträtt på klubbar och teatrar runt om i världen samt spelat på en mängd festivaler, bland annat Eurosonic (Holland), Les Ardentes (Belgien), Spot (Danmark), Dias Nordicos (Spanien), Peace and Love och Hultsfredsfestivalen. Förutom sin soloprojekt har Andi Almqvist spelat tillsammans med bland annat Mark Lanegan, Woven Hand, Kaizers Orchestra, Holly Golightly, B.B. King, The Blind Boys of Alabama och Bettye LaVette.

På scen:
Andi Almqvist - sång, gitarr och piano
Bebe Risenfors - multiinstrument
Mats Ingvarsson - bas
Conny Städe - trummor

Läs mer Dölj
Köp biljett

fredag 14 maj

20 - 21

Donation

Klicka på "Köp biljett" och välj hur mycket du vill donera genom att köpa biljetter för den summan

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Livestream

Detta evenemang livestreamas via vår YouTube-kanal.

Streamen är gratis, men du kan klicka här för att köpa en stödbiljett för valfri summa, efterskänka din biljett som du köpt till någon av de föreställningar som ställts in, donera via Swish till nr. 123 374 91 73 (märk din inbetalning med ”covid19") eller via PayPal.

Stort tack för att du tittar och för att du fortsätter att stötta oss!

Streaming

Mer om artisten