Releasekonsert

Andi Almqvist - Not Too Far From Happy

Foto: Grant M Purdy
Mer om artisten

Med sitt mörka filmiska sound, sina texter om livet, döden, utanförskap och dysfunktionell kärlek är sångaren, poeten, låtskrivaren och tecknaren Andi Almqvist en artist som alltid berör. Nu släpper han sin sjätte soloplatta ”Not Too Far From Happy”. Ett vemodigt verk som går igenom alla känslolägen i en separation. Sorg, förtvivlan, ångest, hat och ilska, men också hoppfullhet och eufori. Med sig på scen har han ett sublimt femmannaband. Den nya skivan framförs i sin helhet i första set och andra set består av Andis gamla hits.

Andi säger själv att det nya materialet är det mest angelägna han skrivit sedan ”Red Room Stories”. Med Mattias ”Mattan” Nihlén som producent och en handfull för ändamålet handplockade musiker.
 
Andi har turnerat i Europa och USA och har uppträtt på klubbar och teatrar runt om i världen samt spelat på en mängd festivaler, bland annat Eurosonic (Holland), Les Ardentes (Belgien), Spot (Danmark), Dias Nordicos (Spanien), Peace and Love och Hultsfredsfestivalen. Förutom sin soloprojekt har Andi Almqvist spelat tillsammans med bland annat Mark Lanegan, Woven Hand, Kaizers Orchestra, Holly Golightly, B.B. King, The Blind Boys of Alabama och Bettye LaVette.

På scen:
Andi Almqvist - sång, flygel och gitarr
Helena Arlock - cello
Bebe Risenfors - allehanda instrument
Mats Ingvarsson - bas

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 31 oktober

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

320 kr vid bord
280 kr på balkong

Student / Pensionär

280 kr vid bord
240 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten