Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Andi Almqvist

Mer om artisten

Malmömusikern släpper sitt femte album "Tiltad" och sjunger för första gången på svenska! Med sitt mörka filmiska sound, sina texter om livet, döden, utanförskap och dysfunktionell kärlek har Andi Almqvist vuxit fram som en slags Sveriges Tom Waits med ett djupt vemod som alltid berör.

ANDI ALMQVIST Efter fyra hyllade studioalbum och en live-DVD tog sångaren, poeten och låtskrivaren en paus från musiken, men nu fyra år senare har alltså lusten återvänt och efter att ha skrivit om Amsterdam, New York och Hamburg, tar Almqvist hem det hela till Malmö – dessutom med ett helt nytt band!På scen:Andi Almqvist – sång, elgitarr, akustisk gitarr, pianoMats Ingvarsson – kontrabas, elbas, körsångFredrik Davidsson – trumpet, flygelhorn Johan Hansson Liljeberg – elgitarr, pianoArvid Ingvarsson – trummor
Läs mer Dölj

Mer om artisten