Obs! Samtliga arrangemang under jan-feb är inställda el. framflyttade

Vi är i färd med att genomföra dessa programändringar och det tar lite tid innan alla datum finns på plats. Mer info finns under Coronainfo - Inställt & förändrat. Vi kontaktar alla biljettköpare som är berörda och uppdaterar hemsidan så snart vi har mer information. Tack för ert tålamod!

Adriana Calcanhotto - Call me(BRA)

Foto: Leo Aversa
Mer om artisten

Nästan tre decennier har gått sedan denna brasilianska singer-songwriter gav ut sitt debutalbum – nu är hon större än någonsin. Den mångfacetterade sångerskan och gitarristen Adriana Calcanhotto är en artist med intellektuell bakgrund och en mångsidig karriär. Med sin kristallklara röst och speciella låtar blandar hon olika stilistiska element från bossa, samba, pop, electro och jazz.

Med sin musik länkar Adrinana samman modern brasiliansk musik och den ständigt inspirerande Tropicália-rörelsen. Adrinana tänjer på musikaliska gränser och rör sig utan ansträngning mellan romantiska kärleksballader till konceptkonst inspirerad av de stora inom litteratur och poesi. Hennes album har sålt platina flera gånger om och hon har mottagit Latin Grammy-priset för sin musik. Hennes musik har också fungerat som soundtrack till flera TV- och filmproduktioner.

Adrina är aktuell med sitt senaste album "Só" – en samling låtar som komponerats under tiden då Brasilien påverkades mycket av Coronapandemin.

Läs mer Dölj
Köp biljett

fredag 27 maj

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

420 kr vid bord
380 kr på balkong

Student / Pensionär

380 kr vid bord
340 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten