Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

& 2-4/5: Cabaret Moulin

Mer om artisten

Dragshowgruppen Cabaret Moulin intar finrummet med en exklusiv show med glittrigt färgsprakande, kostymer och shownummer. Med det bästa av det bästa får man ta del av sidor som drag-drottningarna aldrig tidigare visat. Med mer glamour, stor ensemble och hysteriska nummer vrider gruppen nu upp ett par växlar för att skämma bort sin publik åter igen. Pampigt, humor, party och dans, men ändå en gnutta allvar är receptet för kommande show - att leva upp till Årets Dragshow är inget gruppen tar för givet.

Exklusivt medCABARET MOULIN Karaktärerna Babushka, Elecktra och Carina de Soleil bjuder in publiken till ett spektakel och en hysterisk resa genom Cabaret Moulins historia. Det blir intimt och exklusivt samtidigt som det blir storslaget och pompöst - en kombination som Cabaret Moulin behärskar ut i fingerspetsarna. Kom och se gruppen som är kända för att locka publiken till deras shower om, och om och om igen.Gruppen har sedan 2006 roat Malmöpubliken under flera utsålda hus på bl a Tangopalatset, Moriskan, Wonk, Casino Cosmopol, Club Indigo, Prins Bernard med flera. CM har roat på stora företagsevent och kickoffs runt om i Sveriges städer. Gruppen har också vunnit priser som "Årets Öresundspris" och "Årets drag" på QX-galan som sänds på TV4.
Läs mer Dölj

Mer om artisten