Enjoy the summer, see you in the fall!

The office is closed for the summer until August 12. During this period, we have limited ability to respond to e-mails and calls and ask you to contact our ticket office Kulturcentralen via e-mail: info@kulturcentralen.nu alt. ph: +46 (0) 40-10 30 20.

-

Svante Sjöblom

Foto: Peter Eriksson
More about the artist

En självklar och alldeles underbar blandning av blues, soul, gospel, folk och till och med lite jazz. Svante Sjöblom äntrar åter scenen på Victoriateatern med sin karaktäristiska sångröst, gitarrspel och rörande berättelser – och en ny skiva i bagaget! En konsert med Svante Sjöblom är ett möte med ett musikaliskt powerhouse.

Svante skivdebuterade redan 2008, men sen dröjde det ända tills 2022 för en längtande publik att få ta del av Svantes andra studioalbum i eget namn, "Before It Breaks". Med sina starka, personliga texter och melankoliska, själfulla sånger så berörde skivan på djupet och blev mycket varmt mottagen och hyllad.

Nu är det dags för uppföljaren och i samband med skivsläppet kommer Svante med band självfallet till oss på Victoriateatern.

Med oöverträffad känsla och kunnighet skapar Svante och hans medmusikanter musik som känns egen och välbekant, nutida och traditionell på samma gång.

På scen:
Svante Sjöblom – gitarr och sång
Magnus Nörrenberg – klaviatur
Micke Björk – bas
Conny Städe – trummor
Ola Åkerman – trombon
Hannes Bennich – saxofon

Read more Hide

More about the artist