Now the program for the autumn 2020 has been released (with a reduced amount of seats).

All events during the spring season have been canceled due to covid-19. Visit each program page for more information.

Delvon Lamarr Organ Trio(US)

Foto: Jan Scheffner
More about the artist

Denna Seattlebaserade orgeltrio levererar en smittsam och medryckande blandning av 60-70-talssoul, jazz, rhythm’n’blues och rock’n’roll. Trion består av Delvon Lamarr på B-3, Jimmy James på gitarr och Michael Duffy på trummor vars hårdsvängande grooves och lekfulla jamsessions alltid är fulla av improvisationer, virtuositet och ren spelglädje!

Trion bildades så sent som våren 2015 då Amy Novo, Delvons fru och manager sa till sin man att det var dags för henne att se till att hans musikkarriär tog fart, och allt han behövde göra var att hitta musikerna, skapa och spela musik. Sagt och gjort, Delvon samlade ihop sina bandmedlemmar från musikscenen i Seattle och började under det första året med att spela varje vecka på The Royal Room i Seattle för att sedan släppa sitt debutalbum ”Close But No Cigar” under 2016 som hamnade etta på Contemporary Jazz Albums-listan i USA.

Sedan dess har det hänt mycket. Debutalbumet tog dem på turnéer genom USA och under 2018 släppte de livealbumet ”Live at KEXP! ” och nu turnerar de och sprider de sitt smittsamma sound till publik över hela världen.

Read more Hide

More about the artist