Now the program for the autumn 2020 has been released (with a reduced amount of seats).

All events during the spring season have been canceled due to covid-19. Visit each program page for more information.

Mardi Gras Funk Experience

WonderBrazz - feat. Ida Nielsen & Kuku Agami

Foto: Christoffer Askman
More about the artist

Get ready for the funk med åttamannabandet WonderBrazz! Brass band power, groovy vibes och swinging beats kryddat med New Orleans roots, världsmusik, old-school-funk, reggae och boogaloo! Med sång, en tight hornsektion, trummor, slagverk och hammondorgel, i sällskap av funkiga superbassisten Ida Nielsen, tidigare kompmusiker till Prince, och rapparen Kuku Agami, en av pionjärerna och ett av de största namnen på den danska rapscenen, levererar de en explosiv show som fångar den musikaliska essensen och energin från New Orleans, New York och Minneapolis.

Funkigt, funkigt och… mer funkigt! Basisten Ida Nielsens kraft och energi övertygar och hon har lärt mycket av tiden som kompmusiker till legendaren Prince mellan 2010-2016. Att pop-funk-guden Prince valde Ida Nielsen som under sina sex sista år i livet säger en hel del. Först trakterade Ida ”Funkhouser” Nielsen basen i The New Power Generation, sedan följde hon med Prince in i studion och ut på turné som en fast medlem i funkrockbandet 3rdeyegirl. Den långa tiden med Prince har tagit Idas musik och spelstil till ren stjärnnivå. Det märks att hon spelat med en av musikhistoriens största. Hon imponerar ständigt med teknik och spelglädje och har även haft stor succé med sitt egen ban ”The Funkbots” som spelat in tre album och spelat en mängd utsålda konserter både i Danmark och internationellt.

Kuku Agami är en av pionjärerna och ett av de största namnen på den danska rapscenen, där han samarbetat med bl.a. ZindyKuku Boogaloo och Soulchock & Karlin. Han har gett ut soloalbummet Closure och är med i kultfunkbandet 5to8’s.

WonderBrazz brass band power, groovy vibes och swinging beats kryddat med New Orleans roots, världsmusik, old-school-funk, reagge, boogaloo! Sång, en tight hornsektion, trummor, slagverk och hammondorgel är ingredienserna i WonderBrazz magiska gryta. De har mer än 600 konserter bakom sig och kan räknas till ett av Danmarks mest samspelta ensembler med ett sällan skådat musikaliskt överskott. Åtta musiker som alla brinner för att förmedla fest och glädje från scenen bjuder på en svängig, underhållande och upplyftande upplevelse fylld till bredden av musikaliska överraskningar och sånger som värmer i hjärtat.

Read more Hide

More about the artist

 Ida Nielsen & Kuku Agami