Hebbe Sisters & Duo Sentire - En strålande jul

Foto: Alexander Kenney
More about the artist

De tre värmländska, skönsjungande systrarna i The Hebbe Sisters tillsammans med piano- och celloduon Duo Sentire bjuder på stämningsfull matiné i julens tecken. Den talangfulla familjen presenterar en julkonsert – en helhetsupplevelse – för alla åldrar med både sång, musik och dans.

The Hebbe Sisters består av Emelie, Josefine och Maria Hebbe, systrarna som framgångsrikt swingar sig fram genom musiklivet och utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det! De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med närvaro, energi och träffsäker stämsång.

"Och så kom de då ut på scenen, denna förtjusande musikfamilj och bjöd på en julkonsert som var helt underbar. (...) Duo Sentire och The Hebbe Sisters visade upp en musikalitet och en glädje som smittade ner varenda en i salongen." (Wermland Opera turné)
 
”Stående ovationer för fem artister med förmåga att sprida just glädje och eftertanke. De utstrålas också ett unikt samspel och en stark musikalisk glädje mellan alla fem. Det var en konsert med många höjdpunkter.” (Nyårskonsert By Kyrka)
 
”The Hebbe Sisters är Sveriges svängigaste sångerskor!” säger Gunhild Carling som är med som gästartist på systrarnas tredje skiva Jazz it up and move. Nu senast har man även kunnat se systrarna leverera proffsiga framträdanden i både Allsång på Skansen och Bingolotto.
 
Duo Sentire med Ulrika Hebbe på piano och Lars-Inge Bjärlestam på cello har en mycket lång musikalisk erfarenhet och har, både som solister och som duo, turnerat i flera världsdelar. Duon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige i flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

”Vi önskar dig en fin musikupplevelse som stannar kvar
i ditt hjärta och hoppas du får en underbar jul!”

Read more Hide

More about the artist