En humorföreställning om livet efter 60

Väsentligen frisk med Martin Svensson

Foto: Göran Ebenhart
Mer om artisten

Efter succéerna ”Femtio frånskild och förvånad” och ”Selfie – en skev självbild” är det nu dags för ännu en tankeväckande och vansinnigt rolig humorföreställning om livet med en av Sveriges mest uppskattade ståuppkomiker. Martin Svensson har nu passerat 60 och märker att åldern innebär stora möjligheter. Han är klokare och har mer tid för fest och resor. Men han inser samtidigt att han tillbringar mer och mer tid på vårdcentralen...

”60 årig gammal man. Väsentligen frisk.” – Martins journal på 1177.

Det har blivit tid att reflektera över de stora frågorna. Vad är viktigt i livet? Vad vill jag? Kan man skämta om prostatacancer? Eller ska man bara vara nöjd med att vara väsentligen frisk?

Martin Svensson är en av Sveriges mest uppskattade ståuppkomiker. Skåning boende i Helsingborg som efter att i många år ha sysslat med amatörteater i olika former, debuterade han med stand up på The Tivoli i Helsingborg i februari 1997. Succén var ett faktum. Sedan dess har Martin rest land och rike runt med sina egna uppskattade komikföreställningar, som ståuppare på klubbar och som konferencier. Martins humor bygger på vardagsobservationer och kan beskrivas som smart, snäll och ”över bältet”.

Martins tänkvärda igenkänningshumor lockar både till skratt och eftertanke över hela landet. Hans styrka är just mötet med publiken och hans förmåga att läsa av publiken så att föreställningen hamnar på precis rätt nivå gör att publiken återkommer och återkommer. Martin arbetade förresten tidigare som sjuksköterska.

På scen:
Martin Svensson
Claes Nilsson – gitarr

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 3 oktober

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

300 kr vid bord
260 kr på balkong

Student / Pensionär

260 kr vid bord
220 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten