Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

-

[TJEINCH] med Magnus Skogsberg Tear

Foto: Peter Knutson
Mer om artisten

Skådespelaren, sångaren och filmaren Magnus Skogsberg Tear låter oss följa med på en musikalisk resa på förändringarnas hav: the [TJEINCH]. Föreställningen är en musikalisk amatörforskning om vår skräckblandade förtjusning till förändringar där musik, texter, film och tankar möts på temat, dvs Change dvs [TJEINCH].

Magnus byggde under ett antal år upp Youtubekanalen [TJEINCH] som kom till som en slags självbiografisk resa från en blandning av nyfikenhet på temat förändring, hans sena utkomst från musikgarderoben och insikten att hans pappas självmord på 80-talet påverkat honom mer i livet än han trott.  Det blev en slags självterapeutisk, men kreativ, resa där han började filma sin egen dagbok.

Nu har Youtubekanalen blivit till en dryg timmes musikföreställning där klipp från kanalen och musik blandas med Magnus tankar om livet. Tillsammans med sitt band tar han upp kampen med motvinden och låter oss åka medströms genom livet!

Se klippet från TV4 när Magnus gästade Nyhetsmorgon:
Magnus Skogsberg om rädslan för förändringar: ”Jag gör först och tänker sen”
Magnus Skogsberg, också känd som Sebastian i ICA-reklamen, har varit livrädd för förändringar sedan hans pappa begick självmord när Magnus var ung vuxen. Men i stället för att fastna i sina rädslor har han utmanat dem. Nu har han nypremiär för showen Tjeinch.

På scen:
Magnus Skogsberg Tear – sång
Mikael Sundin – gitarr
Anna Wallgren – cello
Ola Bothzén – trummor
Robert Erlandsson – bas

Medverkande på film från Youtubekanalen:
Philip Weiss, Patricia Fields, Eva Dahlgren, Boncelia Lewis med flera…
 

Läs mer Dölj

Mer om artisten