-

[TJEINCH] med Magnus Skogsberg Tear

Foto: Peter Knutson
Mer om artisten

En musikalisk amatörforskning om vår skräckblandade förtjusning till förändringar. Skådespelaren, sångaren och filmaren Magnus Skogsberg Tear låter oss följa med på en musikalisk resa på förändringarnas hav: the [TJEINCH]. I en föreställning med utgångspunkt i hans Youtube-dagbok tar Magnus tillsammans med sitt band upp kampen med motvinden och låter publiken åka medströms genom livet. Musik, texter, film och tankar möts på temat förändringar, dvs Change dvs [TJEINCH]

Magnus byggde under ett antal år upp Youtubekanalen [TJEINCH]. Kanalen kom till som en slags självbiografisk resa från en blandning av nyfikenhet på temat förändring (aka CHANGE dvs fonetiskt [TJEINCH]). Hans sena utkomst från musikgarderoben och insikten att hans pappas självmord på 80-talet påverkat mer i livet än han trott ledde till en slags självterapeutisk, men kreativ, resa där han började filma sin egen dagbok.

Nu har YouTubekanalen blivit en ca 1 timmes föreställning med klipp från kanalen, musik blandat med Magnus tankar om livet.  

På scen:
Magnus Skogsberg Tear – sång
Mikael Sundin – gitarr
Anna Wallgren – cello
Ola Bothzén – trummor
Robert Erlandsson – bas

Medverkande på film från Youtubekanalen:
Philip Weiss, Patricia Fields, Eva Dahlgren, Boncelia Lewis med flera…

 

Läs mer Dölj

onsdag 16 november ( Fler datum: )

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

300 kr vid bord
260 kr på balkong

Student / Pensionär

260 kr vid bord
220 kr på balkong


Föreställningen är ca 1 h 15 min.

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten