Victoria dansar! – Malmö Folk Festival

Süperstar Orkestar

Foto: Johan Bergmark
Mer om artisten

Energi, spelglädje, sväng och total satsning – Süperstar Orkestar bjuder på balkanbrass när den är som bäst! Under ett kvarts sekel har denna åtta man starka blåsorkester sett till att ingen står still på dansgolvet. Största inspirationen hämtar de från Serbien och Makedonien – ett eldorado för alla som älskar svängig, energisk, virtuos och glödhet balkanmusik.

På repertoaren står låtarna som du bara måste höra för att festen ska vara igång, tillsammans med egna låtar, pophits och en del av det senaste inom romsk brassbandsmusik. Orkestern har genomfört mer än 1000 spelningar och fick sitt stora genombrott samtidigt som Emir Kusturicas film Svart katt, vit katt visades i Sverige.

Förra året firade Süperstar Orkestar 25 år men de har aldrig stannat upp utan fortsätter hela tiden att jaga nya musikaliska utmaningar, framförallt genom sina resor till Makedonien och Serbien och sina turnéer med musiker från Balkan, som t ex Ferus Mustafov.

De har hörts i de mest skiftande sammanhang från små fester till riks-TV, konserter, workshops, barnkonserter, festivaler, radio, reklamfilm, filmmusik, skivinspelningar... Kärleken till den romska festmusiken från Balkan har bara växt genom åren. Det är därför Süperstar Orkestar ibland kallas Sveriges värsta balkanbrassbandsfreaks.

På scen:
David Bryntesson – trumpet
Magnus Hedenborg – trumpet
Jens Edenhed – klarinett
Lars Ydgren – altsaxofon
Håkan Säfvestad – tenortuba
Mikko Iskanius – tenortuba
Göran Christensen – bastuba
Gustav Nahlin – trummor

Obs! Detta är en stående konsert, ej picknick.

Konserten är en del av Malmö Folk Festival. En folkmusikfestival som pågår på olika scener runt om i Malmö den 19-22 oktober.

Läs mer Dölj

lördag 21 oktober

Insläpp20:00 På scen21:00

Förköpspris

250 kr i salong (stående)
300 kr på balkong (sittande med rätt att gå ner i salongen)

Pris i dörren

300 kr I mån av plats

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Victoria dansar!

Till denna konsert köper du onumrerad ståplats i salongen eller numrerad sittplats på balkongen. Det finns endast möjlighet att sitta om du köper biljett på balkongen.

Observera att det inte är tillåtet att ta med sig varken mat eller dryck till oss när det är Victoria dansar!

Läs mer: Vad är Victoria dansar!?

Logotyper1693311008 Mff Logo Green New

Mer om artisten