Program och biljetter för våren 2022 (jan-mars) släpps den 4 november kl. 12!

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd och insläpp sker via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria. Arbetet beräknas vara klart under hösten 2021. Angående lättade restriktioner från och med 29 september: Vi har släppt upp samtliga biljetter till höstens program, dock inte upp till maxkapacitet. Vi kommer under hösten fortsätta att sälja biljetter per sällskap, dvs. oavsett hur många platser du köper så kommer du aldrig att placeras vid samma bord som ett annat sällskap.

Solala - skapar en otrolig julkonsert

Foto: Magnus Bergström
Mer om artisten

En vinterkväll 2012 i ett trångt och stökigt kök i Göteborg släppte Solala sin första sångvideo. Tio år, miljoner visningar och hundratals konserter senare är de Sveriges största vokalakt. Nu släpper de sin första julskiva ”Solala skapar otrolig julstämning” och ger sig ut på julturné. Med bländade stämföring ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument tolkar powertrion Olle Bergel, Jens Lindvall och Anders Gabrielson svenska och internationella julklassiker på ett sätt du aldrig har hört förut.

Klanger och rytmer från Karibien, Latinamerika och Nordafrika blandas vilt med svensk folkmusik. Staffansvisa i salsatakt, Gläns över sjö och strand i bossa och Joy To The World i afrikansk rumba och mycket mer. Solala uttömmer julrepertoaren och blandar friskt med annan vintrig musik. I salongen njuter du av mat och dryck medan köksbordet på scen sjuder av glögg, skratt och musik – allt från stilla julefrid till febrig julyra!

Det projekt som började hemma i köket har bland annat lett till stora konserthusturnéer, medverkan i Allsång på Skansen samt att de var mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018, tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik -och kritikersuccén "Brinner upp i natten" som baserades på musik av Håkan Hellström. Turnén blev även en skiva som släpptes under 2019, samtidigt som gruppen gav ut sin första bok. Under hösten 2021 är de aktuella med turnén ”Publiken bestämmer”, en turné som skjutits upp från 2020.

Läs mer Dölj
Köp biljett

fredag 10 december

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

450 kr vid bord (per person)


Biljetter bokas per sällskap (ett köp = ett sällskap vid samma bord). Bordsplacering sker på plats, men observera att sittningen planeras i förväg. Vid specifika önskemål om placering, ange detta som en kommentar vid bokning eller maila oss på info@victoria.se senast 2 dagar före evenemanget äger rum, så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det. Oavsett vilken storlek på sällskap (biljett vid bord) du bokar så placeras du aldrig med någon ur ett annat sällskap.

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten