Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Sol Sol

Mer om artisten

Jazz i Malmö presenterar: Nu möts fyra egensinniga musiker i en ny konstellation. Med nyskrivet material låter de musiken plockas isär, ta oväntade vändningar och glida ut i tomma intet.

Jazz i Malmö presenterarSOL SOL Nu möts fyra högprofilerade, egensinniga musiker inom genren jazz/impro i en ny konstellation. Den gemensamma röda tråden är starka melodier, befriade från genre. Med lagom mycket respekt för det komponerade låter Sol Sol musiken plockas isär, ta oväntade vändningar, glida ut i tomma intet.Tidigare har de hörts i diverse olika sammanhang som Elin Larsson Group, Lina Nyberg Band, Hurrakel!, Anna Högberg Attack och Agnas Bros.SOL SOL ger sig ut på en odyssé utan att veta vare sig hur målet kommer att se ut eller låta. Kanske hamnar vi på en vacker plats, kanske på en ful. Kanske en som är bägge delar. Vi får se. Följ med!Elin Larsson – saxofoner David Stackenäs – gitarrMauritz Agnas – basChristopher Cantillo – trummor (ersätter Anna Lund)Jazz i Malmös säsongsavslutningserbjudande på Victoriateatern: Gå 2 för 1 vid köp av förköp via Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, 040-103020.
Läs mer Dölj

Mer om artisten