Obs! Tillfälligt insläpp via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria.

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd. Arbetet beräknas vara klart under hösten. Angående lättade restriktioner från och med 29 september: Det är med glädje och viss försiktighet som vi mottar beskedet att Coronarestriktionerna lyfts den 29 september. Vi kommer löpande att släppa upp fler biljetter för programmet under OKTOBER så snart administrationen av dessa är klar – dock inte upp till maxkapacitet. Vi kommer under hösten fortsätta att sälja biljetter per sällskap, dvs. oavsett hur många platser du köper så kommer du aldrig att placeras vid samma bord som ett annat sällskap. Du som ställt dig på vår kölista till evenemang under OKTOBER kommer att få besked om dina biljetter per mail inom kort, men vänligen ha överseende med att det kan ta lite tid innan vi är klara. Tack!

Sirocco

Mer om artisten

Mix Musik presenterar: En skärva sefardisk kultur med solisten Sofia Berg-Böhm, Patrik Bonnet, Jonas Bleckman och Robin Cochrane.

Mix Musik presenterar: SIROCCO En skärva sefardisk kultur med solisten Sofia Berg-Böhm, Patrik Bonnet, Jonas Bleckman och Robin Cochrane.Sirocco hämtar sin inspiration från den gyllene eran i Al Andalus, södra Spanien. Det var en tid då muslimer, kristna och judar levde sida vid sida och musiken, poesin ja, hela kulturlivet blomstrade. Siroccos musik spänner över 1000 år och i centrum finns solisten Sofia Berg-Böhm. Hennes varmt klingande röst framför sångerna på ladino, jiddisch, arabiska och hebreiska. Patrik Bonnets flamencogitarr och oud, Jonas Bleckmans cello och Robin Cochranes slagverk, skapar en djup och dramatisk inramning av den känslosamma sången. Välkommen till den arabisk-judiska musiksskatten!
Läs mer Dölj

Mer om artisten