Nu har vi släppt hela vårens program!

Skrolla ner för att hitta alla programpunkter.

Upptäck Victoria!

Sanna Ruohoniemi

Foto: Eva Lindblad
Mer om artisten

Sångerskan Sanna Ruohoniemi sticker ut på jazzkartan, både i form av kompositioner och utstrålning. Hon låter modern jazz, folkton, funk, bebop och tango mötas i låtar både på engelska, svenska och finska. 2024 släpper hon ett nytt album: ”Let Everything Happen”, som är uppföljaren till ”Start from Nothing” som hyllats bland andra av sajten Europe Jazz Media Chart som ett av de bästa musiksläppen i Europa i november 2018.

Sannas album Tales of a stranger (2016) och Start From Nothing (2018) har uppmärksammats och hyllats av kritiker runt om i Skandinavien men också i övriga Europa. Sanna har turnerat i Europa men framträdde också 2018 på Sydney International Womens Jazz Festival i Australien som enda akt från Europa, på ”Pori Jazz” 2019, och för utsålda hus på Stockholms Jazz Festival 2018, 2019 och 2021.

”Ryktet om hennes kapacitet hade också spridit sig, och det var mer än fullsatt. Variationen i det musikaliska fanns både i låtvalet och i Sannas röst, som visar upp en stor bredd. Sammantaget, en musikskapare och sångerska som det finns all anledning att ha koll på framöver.” - Thomas Wihlman för Opulens

Sanna Ruohoniemi är uppvuxen i finska Österbotten, men är numera bosatt i Stockholm efter att via Sibeliusakademin i Helsingfors kommit till jazzutbildningen på Kungliga Musikhögskolan. Hennes kommande album "Let Everything Happen" är inspelad i Atlantis-studion i Stockholm och mixad av Pål Svenre.

På scen:
Sanna Ruohoniemi – sång
Fredrik Lindborg – saxofoner och basklarinett,
Daniel Tilling – piano
Lars Ekman – bas
Daniel Olsson – trummor

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 7 mars

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

100 kr vid bord
100 kr på balkong

Student / Pensionär

50 kr vid bord
50 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Upptäck Victoria!

Denna konsert ingår i vår konsertserie Upptäck Victoria! där du några gånger per säsong, för en liten peng, kan höra spännande musik av hög kvalité i genrer som du kanske aldrig lyssnat på, med artister som du kanske aldrig hört talas om – låt dig överraskas!

Har du eller någon du känner aldrig varit hos oss så är detta ett ypperligt tillfälle!

Läs mer: Vad är Upptäck Victoria!?

Mer om artisten