Sam Lee(UK)

Foto: Dom Tyler
Mer om artisten

Den uppfinningsrika och originella folksångaren Sam Lee spelar en unik roll på den brittiska musikscenen. Som uttolkare av brittiska folksånger, passionerad naturaktivist och sångsamlare har Sam skakat om scenen genom sitt sätt att korsa gränser mellan brittisk folkmusik och samtida uttryck. Sams nyskapande tolkningar sätter de gamla låtarna i ett nytt sammanhang och låter den yngre generationen uppskatta deras budskap och betydelse idag. Han är aktuell med sitt fjärde album "Songdreaming" – ett album fyllt av kärlek till naturen och kampen för dess bevarande.

"Ambitious, eclectic but, ultimately, dedicated to the enduring passions that resonate through this treasure trove of great songs" - Uncut

Sam växte upp som storstadsbo i norra Londons Kentish Town, men utvecklade tidigt en stark kärlek till musik och natur när han som liten spenderade sommarloven med välgörenhetsorganisation Forest School Camps, där barn från alla bakgrunder kunde mötas och uppleva naturen. Varje kväll avslutades med sånger och historieberättande kring lägerelden – något som inspirerade Sam till den karriär han har idag.

På scen:
Sam Lee – sång och shruti box
Joshua Green – trummor
James Keay – keyboards
Louis Campbell – gitarr

Läs mer Dölj
Köp biljett

lördag 28 september

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

340 kr vid bord
300 kr på balkong

Student / Pensionär

300 kr vid bord
260 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten