PoiL Ueda(FR/JP)

Foto: Paul Bourdrel
Mer om artisten

Här öppnas ett nytt musikaliskt universum där europeisk modern rock möter japansk traditionell musik. PoiL Ueda är ett unikt musikaliskt möte mellan det franska rockbandet PoiL och den japanska folksångerskan och satsuma biwa-spelaren Junko Ueda.

Ett experimentellt och kraftfullt musikaliskt uttryck av båda stilarna som skapar en excentriskt och eklektisk upplevelse där den ohämmade experimentella rocken från PoiL blandas med den lugna narrativa kraften och stora karisman hos Junko Ueda.

Temat för deras skapelse är den japanska episka berättelsen ”Heike-Monogatari” från 1200-talet. Kompositionen är baserad på den episka sången ackompanjerad av satsuma biwa och buddhistisk Shomyosång.

På scen:
Junko Ueda – röst och satsuma biwa (japansk luta)
Antoine Arnera – keyboards
Boris Cassone – gitarr
Ben Lecomte – elektroakustisk bas
Guilhem Meier – trummor och slagverk

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 13 april

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

160 kr vid bord
120 kr på balkong

Student / Pensionär

120 kr vid bord
80 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten