Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

Muddy What? - Playing new blues for you(DE)

Foto: Marcel Morast
Mer om artisten

Uttrycksfull blues med kraftfull sustain, energiska solon och själfulla harmonier. Denna Münchenbaserade trio arrangerar och tolkar låtar av välkända storheter som Son House, Muddy Waters, Jimi Hendrix och Bob Dylan på sitt eget unika och sofistikerade sätt. Det spelar ingen roll om det är traditionell blues, originalkompositioner, funk eller singer/songwriter-ballader – på scen inspirerar de publiken med sin mångfacetterade och strålande entusiasm.

Trion består av syskonen Fabian Spang och Ina Spang tillsammans med Michi Lang och är bland de flitigast turnerande musikerna i Tyskland. Under flera år har de varit en etablerad del av bluesgemenskapen. Med sin dynamiska och distinkta blandning av tradition och innovation kastar de charmigt bluesen in i samtiden.

• Vinnare: German Blues Challenge 2021
• Semi-Finalister; International Blues Challenge 2022
• Finalister: European Blues Challenge 2022

På scen:
Fabian Spang – gitarr och sång
Ina Spang – gitarr och mandolin
Michi Lang – trummor och bas

Läs mer Dölj

Mer om artisten