Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

-

Michelle David & The True-tones(US/NL)

Foto: Jonathan Hielkema
Mer om artisten

De rör sig från traditionell gospel till afrofunk, R&B och soul, vidare till calypso och marockansk Gnawa – med härlig scennärvaro och energi! Det som började som ett projekt som utforskade gospelgenren och har nu utvecklats till att vara ett band som framgångsrikt omfamnat en mängd olika influenser och skapat sin egen stil när ”Michelle David & The Gospel Sessions” har blivit "Michelle David & The True-tones".

Efter att ha letat efter rötterna till deras älskade musikgenrer (Rhythm & Blues, R&R och Soul) upptäckte Onno Smit och Paul Willemsen gospelmusiken framförd av The Soul Stirrers, The Zion Travellers, syster Rosetta Tharpe och Shirley Ann Lee. Fängslade av den rena energin i dessa låtar bestämde de sig för att göra sin egen version tillsammans med sångerskan Michelle David (USA). Ett samarbete som resulterat i en rad album som fångat deras musikaliska resa genom åren.

Det nya bandnamnet låter gruppen fortsätta expandera och integrera fler musikaliska influenser som kompletterar deras stil. Bandet försäkrar att även om namnet ändras förblir kärnan densamma – önskan att föra samman människor genom det sanna budskapet om musik som är ”love, unity and togetherness”!

På scen:
Michelle David – sång
Onno Smit – gitarr och bas
Paul Willemsen – gitarr och bas
Bas Bouma – trummor och slagverk

Dessa konserter skulle ägt rum 11-12/2 men är flyttade till 2-3/12, 2022.

Biljetter som köpts till det ursprungliga datumet är giltiga på det nya datumet. Biljetter till 11/2 gäller 2/12 och biljetter till 12/2 gäller 3/12. För frågor angående dina biljetter vänligen kontakta Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu.

Läs mer Dölj

Mer om artisten